![]() |
|
2015 Peguet 508 Şeritlerde Hafif Savrulma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yener23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2019 Konum: İstabnul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2019 Saat 08:56 |
Merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Herkese selamlar ve güzel bir gün dilerim.
2 hafta önce kadar Opel insignia aracımı satıp 2015 Peguet 508 Bluhdi Allure model araba aldım. Aracın genel anlamda özelliklerinden memnunum, fakat aracın arka tarafında savrulma olduğunu hissediyorum. Hatta bu hafif savrulma şerit değiştirirken dahi hissediliyor. Çukurlarda ise araç salıncak gibi sallanıyor. Bununla birlikte aracın direksiyonunu sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyorum. Çünkü yoldaki engebeli alanlarda dahi sanki araç kayacakmış, sağa sola hafif savrulacakmış gibi hissediyorum. Daha önce hiç Peguet marka araç kullanmadım, dolayısıyla bu duruma bir anlam da veremedim. Konu hakkında tecrübelerinizi ve daha önce benzer bir durumla karşılaşıp karşılaşmadığınızı merak ediyorum. Tesekkurler, kolaylıklar. |
|
...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |