|
peugeot 206+ marş basıyor çalışmıyor yardımmm.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2019 Saat 11:41 |
geçmiş olsun com2000 arızası zaten kroniktir
|
|
adem868
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: Sağlık Bakanlığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arza far silecek kolu kumandasin da cıktı sorun çözülmüştür tesekkurler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. sorun muhtemelen bsı beyninde gibi gözüküyor. ankarada iseniz ivedikte mas peugeot var. aracınızın problemini çözeceklerdir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
YNR
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Biyerde kısa devre yapmış olabilir ve buna bağlı olarak da immobilizer ile alakalı sigorta yanmış olabilir. akü den olsa marj etmez di, akü ile akalalı değil bence . tamamen ya beyin ya da kısa devre sonucu patlamış olan sigorta ile alakalı.. Akünün kutup başını söküp bi 10 dk . sonra takıp bi kez daha deneyin bi..
|
|
Peugeot bir yaşam tarzıdır
206 1.4 HDI |
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğer yakıt veya ateşleme sisteminde sorun olsa, araç saçma sapan hareketler yapmaz. Far açma, silecek çalıştırma, korma çalışmama gibi.
Bu elektriksel bir arıza belirtisi gibi geldi bana. Umarım haklı oluruz da. Fazla uğraşmazsın.
|
|
adem868
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: Sağlık Bakanlığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
takviye ile deneyip dönüş yapacağım takviye ile denemedim hiç aküm yeni 1 yıllık. Arza kodunuda öğrenip yazarım teşekkürler
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar, aküyü kontrol ettirdin mi. Peugeot güçlü akü sever. Ayrıca akünün - kutbu tam iletmezsede oluyor. Bence çalışmadığında takviye yaparak aküyü test edebilirsin.
Çünkü o silecek çalışması vs bende de oldu. Aküyü değiştirmiştik sorun gitti. Ayrıca çıkan arıza kodları neydi. Önce takviyeli bir şekide dene. Eğer olmazsa arıza kodlarını yaz lütfen.
|
|
adem868
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilen yok mu ?
|
|
adem868
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar peugeot 206+ 2011 model aracımda bir anda yolda giderken silecekler çalışmaya başladı. Aracın gösterge paneli yanıp kısa farlar acıldı. Sİlecek kolu sinyal kolu korna çalışmamaya başladı.Bir süre sonra kendiliğinden durdu sonra bunu tekrarlamaya başladı. Park ettikten sonra da sabah çalıştırmaya gittiğimde kontağı açtığımda gösterge ışıkları yanıyor kısa farlar acık korna çalışmıyor.Marş bastığımda marş dinamosu dönüyor ateşleme yapmıyor. Usta çağırdım bilgisayara bağladı arza kaydını silince çalıştı 10 gün sonra aynı şeyler tekrarlardı. 3 usta değiştirdim arzayı bulamadı. Aracım suan yatıyor çalışmıyor bilen biri yardım edebilir mi ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |