![]() |
|
106 xr tekleme stop etme arıza lambası yakma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatih. 81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih. 81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2019 Saat 16:27 |
arkadaşlar merhaba forumda yeniyim ve artık bittim tükendim 106 xr var 98 mdl. Birincisi rolenti bi düşüyo stop ediyo bi 2500 civarında takılı kalıyor. Araçla hareket ettikten sonra tekliyor stop ediyor çekiden düşüyor ve arıza lambası yanıyor. Bilgisayara bağlattım bir çok yerde ama hata kodu vermiyor. Düzcede yaşıyorum birçok usta başından savıyor bişeyden de anlamıyorlar. Bujiler ateşleme bobini ve yakıt pompası değişti ama hala çözüm yok. Düzce civarında iyi bir pejocu tanıdığı olan var mı artık gerçekten yıldım arızayı bulamıyorum ustalar deneyerek bulursun diyolar o kadar masraf edecek durumum yok yardım edin lütfen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |