|
2 Tane Arıza Kodu Çıktı Bunlar Nedir |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2019 Saat 10:19 |
Hiç bilmiyorum ben alalı 3 ay falan oldu aracı. Dün sanayide oksijen sensörlerini söktürüp balata spreyi ile temizlettim ama sorun devam ediyor sanırım. Birde katalizör dolduysa bu hataları verebilir mi? Araç bazen çekişten düşüyor özellikle dik rampalarda. Ama geriden hızını yükseltip girersem rampaya at gibi gidiyor araba. Bazen düzde de oluyor. Gaza basıyorum ama gitmeyecem diyor araba. Buji ve bobinler bu sorunu yaşatır mı? Arabayı benzine aldığım zamanda hemen hemen aynı oluyor.
|
|
Peugeot 407 Executive Premium 2.0 Benzin + LPG 2005 Model
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam aracınızda zengin yada fakir karışımı olduğunda bu tip hatalar verir hava filtresi - arızalı map sensörü gibi öncelikle aracınızın orjinal bir yazılımla kontrol ettirin. bujilerinizi ve bobinler en son ne zaman değişti.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar. Aracımda 2 ayrı programla baktığım da 2 adet arıza kodu çıktı. İlki sanırım oksijen sensörü arızalı diyor. Ama ikincisini anlayamadım ne demek oluyor acaba?
|
|
Peugeot 407 Executive Premium 2.0 Benzin + LPG 2005 Model
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |