|
106gti almayı planlıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umydn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2019 Saat 19:57 |
Eğer düşünürseniz 206 quiksilver 2004 model var bende. Satılık ilanda. Düşürnürseniz satabilirim. İlan linkini aşağıya bırakıyorum. Kesinlikle mekanik motor sıkıntısı yok. zaten bende aracımı yeni aldım ortalama bi 4-5 bin tl harcadım. Baskı balata dan tutunda Ön takımı komple değiştirdim. Baskı balata yapılalı 3 gün oldu. Diğer ön takım aksamını da Mart ve Nisan ayında yaptırdım. Aracımın şuan sadece kaporta masrafı var. toplam 600 tl tutuyor. başka herhangi bir masrafı yok. Satma sebebim kredi kartı ve kredi borcundan dolayı. |
|
PEUGEOT 206 QUİKSİLVER 2004 1.6 16V ALÜMİNYUM GRİ
|
|
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eski arabalar sonuçta yani bilemiyorsun ne olacağını. o nedenle kafana göre iş yapma tek önerim bu olur.
|
|
hakancakmahkn
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakancakmahkn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Buradan belli arabadan anlamadığım
ilk arabamda kazıklanacağımı hissediyorum
|
|
hakan çakmak
|
|
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu araç 106 gti degil, 106 xs modelidir.
ön tampon arka tamponlar bambaşkadır gti tamponu değildir. dodikler yoktur. döşemeler direksiyon farklıdır. abs yoktur. motoru 1600cc 8V 90 hp'dir. piyasası gti'dan daha ucuzdur.
Düzenleyen dRhkn - 02 Haziran 2019 Saat 20:51 |
|
hakancakmahkn
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakancakmahkn
|
Merhabalar, yanıtınız için teşekkür ederim. Bulduğum araç aşağıdaki bağlantıda.
sahibi diğer 106 lar gibi modifiye tarzı şeyler yapmamış o yüzden temizdir gibi geldi bana ama
|
|
hakan çakmak
|
|
dRhkn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Muhtemelen arabalardan da anlamıyorsun aman diyim görüntüye aldanıp gidip rastgele bi araba alma. İyice bilene edene baktır ettir. 18e pek hayırlı gti bulabileceğini de düşünmüyorum.
1.4 quiksilver belki bi nebze daha iyi bulabilirsin 18e.
|
|
hakancakmahkn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakancakmahkn
|
merhabalar, yeni ehliyet aldım. İlk arabam olması için ilan sitelerinden 106gti görsel ve fiyat olarak hoşuma gitti.
etrafımdan bilgi almak istediğimde her kafadan ayrı ses çıkıyor ve bende genel alakası olan formuna soru sormayı uygun gördüm. Öncelikle bu aracı almalımıyım? Araçta kronik sorunlar nedir? Etrafımda beyin de sorun olduğunu duydum devir düşürüyormuş, bu doğrumudur? 18bin tl param var başka bir araç önerirmisiniz? |
|
hakan çakmak
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |