![]() |
|
Yağ filtre kapağından yağ kacirma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haruntaha1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2019 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haruntaha1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2019 Saat 13:26 |
s.aleykum arkadaşlar bir süredir yağ filtre kapağından yağ kaçırıyor havalarda sıcak duman çıkmaya başladı artık conta yi değiştirdim ,kapağı değiştirdim (yansanayi) filitreye kadar herşey değişti ama sorun çözülmedi,iki usta ayrı ayrı cvp verdi biri Alt yuvadan diyor güncel fiati 800 TL biride orijinal kapak Alman lazım diyor güncel fiati 220 TL .belirgin şekilde kapaktan aşağıya süzülme var.ama bilemiyorum acaba alt govdedende olma ihtimali varmidir araç Peugeot 307 benzin 2008 model yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |