|
Düşük yağ basıncı uyarısı 207 1,4 vti |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
mbt78
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2024 Saat 15:19 |
|
Abi merhaba sorunu çözebildin mi bendede aynı Arıza var
|
||
whiteman2001
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı whiteman2001
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
O angut ustanın hatası olabilir uyduruk marka 5 30 ince gelmiş olabilir. Gerçi benim motorda açıldı belkide ondan oldu 11 bin para verdim sorunu çözemedi en son motor komple inmesi lazım dedi. Başlarda uyarı az çıkıyordu sonra arttı bende motor yağının ince olmasına yordum aşınma yaptırıyor. Başka usta 10 60 lık yağ koydu uzun süre kullanınca uyarı vermeye başladı. Araçta yağ kaçağı varken sorun yoktu bunları Allah ıslah etsin önüne gelene araç vermiyeceksin.
|
||
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
|
Berate38 senin Egzantrik kecen patlamistir triger tarafından yağ kaciriyorsa zamanla V kayısının yaglar ve kopmasına neden olur. Yaptırın derim
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
berate38
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Herkese iyi akşamlar 207 1.4 90hp trendy paket benzinli araca sahibim aldığımda silindir kapak contasından damla şeklinde yağ kaçırıyordu sürekli PSA grubu ile uğraşan ustaya gittiğimde kronik sorum olduğunu silindir kapak contasının değişmesi gerektiğini söylemişti triğerin olduğu köşeden buji tarafından kaçırıyordu korktuğumu yaptırmıycamı motorumu durduk yere açtırmak istemediğimi söyledim ustaya oda bana ilerde düşük yağ basıncı uyarısı ışıklarda stop etme sorunu işe karşılaşacağımı söylemişti yağ eksiltmeler gibi vs vs yani demem o ki silinir kapak contasından kaynaklama ihtimali ustanın dediklerine göre yüzde 90 ama iyi bir araştırmak orjinal cihaza aracı bağlamak lazım araçlarımız elektronik bütün arızaları gösteriyor pc kara düzen ezbere iş yapmayın kolay gelsin herkese.
|
||
Sword67
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar selam, yağ basınci uyarısı için başka deneyip çözebilen oldu mu. Yabancı bir videoda anlatılanları yapan arkadaşlar ise yariyormu
Düzenleyen Sword67 - 04 Temmuz 2021 Saat 15:56 |
||
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
a41109
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2019 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar günaydın, C3 ve C4 citroen de sanırım pejo 207 ile aynı motoru kullanıyor.Onlarda da aynı sıkıntı oluyormuş.Youtube videolarının birinin altında sıkıntı sebebi olarak volan-krank sensörü gösterilmiş.http://www.geliyo.com/Listing/Details/1507368 Doğru olabilir mi?
|
||
Ozgr88
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2021 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba,
Bende 2 gün önce sabah işe giderken yaklaşık 10 km ye yakın hafif trafikli bir yolda giderken aniden yağ lambası ışığı yandı ve STOP ile beraberin de araç beni durmamı istedi sağa çektim aracımı kontak kapattım açtım tekrar uyarı verdi. Daha sonra 5 dak kadar bekledim ve tekrar çalıştırdım ve araçta yağ lambası ışığı söndü ve normale döndü buna karşılık olarak yine içim rahat etmedi ustama sabah aracı götürdüm uyarıyı verdikten yaklasık 15 dak sonra felan ve ustam yağına felan her şekilde baktı sağında solunda bir şey göremedi aslında kendim araç bakım konularında titiz birisiyim bakımı da yeni yaptırdım daha 2000 km yeni oldu ve 3 gün önce de tekrar yağ kontrolü yaptığım da hiç bir sıkıntısı mevcut değildi. Bir anda uyarı verdiğin de insan korkmuyor değil ve 2 gün oldu her hangi bir uyarı vermedi daha, Benim aklıma gelen araç 3-4 gündür işe gitmediğim den yattı acaba yağ mı kalınlaştı olabilir mi anlık bir müşür algısın da hatada olabilir bilemiyorsun ki ilginç bir durum şuan devam ediyorum kullanmaya bakalım hayırlısı
|
||
a41109
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2019 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İlk fırsatta ismail bey göndereceğim .
|
||
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
|
0535-067-40-60 motorun resmini çekip Watsapp tan atarmisiniz motorun üstünde plastik kapak var o kapağı sokebilirseniz sokupte resim atmanızı isteyeceğim
|
||
|
||
a41109
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Var ismail bey.
|
||
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
|
Bu araçta LPG Var mi?
|
||
|
||
a41109
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar merhaba, bu sorunun kesin çözümü nedir?yağ pompası değiştirmek mi, üst kapağı açtırmak mı?Antalya ,mersin,Antep, Diyarbakır gibi yılın 9 ayı sıcak olan yerde yaşayan pejo 207 sahipleri bu sorunu nasıl çözüyor?Bilen birisi yok mu?
|
||
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
|
Mutamelen Uyarıyı tekrar alırsınız
|
||
|
||
Ömer1717
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Nurettin bey merhaba 10w40 yağ koyunca sorun düzeldi mi? Tekrar aynı uyarıyı verdi mi?
|
||
a41109
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ederim Soner Bey.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yan sanayi yağ filtreleride bu tip sorunlara sebep olabiliyor hocam. birde aracınız koyduğunuz yağ vizikoziteside önemlidir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
a41109
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba,Bir kaç sefer direksiyonu tam sağa kırdığımda ve hafif tümsekte iken bu uyarıyı alıyorum.Ama çok kısa sürüyor.Sebebi ne olabilir?
|
||
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
|
-600 göstermesi 600 km bakımının geçmiş olmasını göstermektedir. Bakımını yaptırdığı da dediğin tuslardan sıfırlanması yapılır. 20000 den geriye doru yaptigin km düşer ve 0 olana kadar gelir sonra bakımını yaptirmassan - 1 den -600 ve daha fazla inmeye devam eder. Senin anlayacağın bakım yaptirdigin adam sifirlamasini yapmamış.
|
||
|
||
yldrmcbb
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba herkese! -600 ibaresini komik bir şekilde çözmüş bulunmaktayım. Araç göstergelerinin orada bulunan 2 tuşa basılı tuttum ve sıfırlandı. Sanırım Peugeot'nun kendi beyni otomatik olarak periyodik bakım zamanlaması yapıyor.( Halbuki bakımlarını vs yeni yaptırmıştım.) Yani uzun lafı kısası ciddiye alınacak bişey olmadığını söyler ustam( faydalı olabileceğini düşündüğüm için yazdım) |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |