|
Pioneer 2 seri arasında kaldım yardim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2019 Saat 23:32 |
Çok teşekkürler deh e de iyi diyorlar ama bakalım daha karar veremedim
|
|
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
tesekkurler :) deh de iyi diyorlar
|
|
Kuzey58
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
https://m.n11.com/pioneer-mvh-s305bt-oto-teyp-cift-bluetooht-P259106538?gclid=CjwKCAiAy-_iBRAaEiwAYhSlAyopAZ8beuKnNDB9tLl9kiVmRlSyWUJnSYgL7pn5HQshGbyzjDsJohoCoP0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Merhabalar ; Bu ürün daha iyi şuan yakın arkadaşım kullanıyor bir tek sorunu var yüksek seste çok ısındığında ses kısılıyor gibi ama psikolojik olabilir. Kolonları jbl çok tatlı ve net sesi var ışıkları turuncu olsa bende alacaktım bundan android teyp taktırdım hiç memnun değilim
|
|
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
azcik yardım eder misiniz lutfern
|
|
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
Sizce Hangisi Arkadaşlar hangi seri daha iyi ? |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |