|
Teyp Alamacağım Bütçe 300 Tl |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
ukayl
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2017 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2019 Saat 00:10 |
|||
Teyp bağlatmak bişey değilde direksiyon yanında ki kumanda devre dışı kalıyorç
|
||||
EmSul
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Once Alpine bakin o pahali gelirse JVC o da olmazsa Pioneer yada Kenwood .. Sony anfili sistemlerde kullanimda digerlerinden geride kaliyor..
|
||||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||||
Cemm
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ovv çok pardon
|
||||
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Sivas'ta yaşıyorum ben .s
|
||||
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
|||
Ben pek anlamıyorum acaba hangi seriyi almalıyım ?
|
||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
|||
Ben pek anlamıyorum acaba hangi seriyi almalıyım ?
|
||||
Cemm
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hocam piyasadan pek haberim yok ama alacaksan Sony öneririm explod serisini kullanıyorum gayet memnunum extra bass olanını tercih edebilirsin ama 55 W bir type alman senin için daha iyi olur saygılar
|
||||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|||
Sony ve pionner öneriyorum bende. Bluetooth güzel bir keyif ama ek maliyet olacaktır.
|
||||
Cemm
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Abi aux için meşrutiyetten güvenparka geçen köprünün üstünde bi abimiz var daha kalın bi kablo alabilirsin
|
||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
|||
Teşekkürler bluethottlu bir teyp ne kadar acaba fiyatı ? Çünkü aux kabolusunun mozulmasindan bıktım .s
|
||||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
a.s. ben şahsen pioneer den başka almam o yüzden önerim |
||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
|||
S.a Teyp Almayı Düşünüyorum Bütçem 300 tl Eski Teypim Bozuk Kafasına Göre Hareket Ediyor Zaten kötü Bir Marka 1 Ad. Anfim Var 1.Ad Subwoffer Var 4 Kolon Var Yani Kaliteli Müzik DinleyeBileceğim Ne Olur Acaba ?
|
||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |