![]() |
|
Rölantide Titreme ve Motor Arıza Lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aykutemre92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2019 Saat 12:39 |
Conta yanmış. Şuan sanayiye bıraktım. conta ile birlikte arabaya 3600 lira masraf ettim 7 ay oldu alalı. İnşallah satabilirim. Her türlü zarar edeceğim ama bakalım. Aldığımdan biraz üstüne vereyim başka bişey istemiyorum.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Su eksiltmesini bilemem ama diğer belirtiler buji ve bobini akla getiriyor. Sağlıklı ateşleme olmuyor gibi görünüyor.
Su eksiltmesi için bakmanız gereken yerler kalorifer peteği, genlesme kabı kapağı, radyatör ve hortumlar. Çoğu kacak buharlaşma ile olduğu için iyi gözlem gerekir. Tabi kaçağın miktarı ne onu da bilmek gerekir. Conta için testler yapılıyor yaptırmakta fayda var.
Düzenleyen talip206 - 01 Şubat 2019 Saat 23:50 |
|
![]() |
|
Aykutemre92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar aylardır çözemediğim su eksiltme problemim sonrasında araç arıza lambası yaktı. Şuan rolantide zangır zangır titriyo motor egzozdan pıt pıt ses geliyor beyaz duman yok suya yağ karışma yok. Sebebi ya bobın- bujı yada conta yanması. Fikri olan var mı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |