![]() |
|
207 2012 model ön ızgara lazım acill |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
streetglow87_26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2019 Saat 07:18 |
Teşekkür ederim ☺ Çok şükür az hasarla atlattım, ön ızgara ve siyah kuşak değişti tamponda tamir edildi.
|
|
2006 Model 307 1.6 HDI Comfort
|
|
![]() |
|
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş geçmiş olsun ya kapı ve marșpiyelle bitecek gibi inşallah
|
|
![]() |
|
streetglow87_26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun. eskişihirde duyuk oto var oradan temin edebilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
Arkadaşlar merhaba; dün akşam Afyon dan geçerken 100 km hız ile köpeğe çarptım. Aslında sert şekilde vurmadım fakat tam anlamıyla da duramadım. Köpek çok şükür yaşıyor, sadece arka ayakları kırılmış. Gerekli tedavi işlemleri başladı. Şimdi ki sorunum ise aracın ön tamponu 3 yerden çatladı, tamir edilebilir fakat ön ızgaranın değişmesi (üstteki siyah bant dahil) gerekiyor. Bugün çok araştırdım ama 2012 model urban move olduğu için yaşadığım yerde bulamadım. Bi yerden buldum 800 tl istedi. Bende çıkma yada sıfır yan sanayi almaya karar verdim. Bildiğiniz yada tavsiye edeceğiniz bi yer var mı?
Teşekkür ederim iyi akşamlar
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |