![]() |
|
Stop ışığı, KM ibresi, Yağ gösterge sorunları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Suikastci18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suikastci18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2018 Saat 17:02 |
Hidrolik minimum seviyedeymis. Kutuya baktim dot kac oldugunu goremedim. Dot 4 alip ekleme yaptim. Abs bulunmuyor. Umarim dogrudur.
|
|
![]() |
|
Suikastci18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suikastci18
![]() ![]() ![]() ![]() |
stop ile birlikte el freni isigida yaniyor. Yarin hidroligi kontrol edeyim.
Hararet ile ilgili degil sanirim. Çunku hararet dusukken de yapiyor. Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stop uyarı ışığı birkaç nedenden olabilir. Stopla birlikte el freni ışığı yaniyor ise muhtemelen fren hidroliği veya soğutma suyu azalmıştır ondan yapar.
Stop yazınca hararet ibresine bak ibre sona dayanıyor ise soğutma ile sıkıntı vardır. Stop ile birlikte motor arıza ışığı yanıyorsa arıza koduna bakmak gerekir. Gösterge takılması bende de olmuştu deneye deneye hallettim. Biraz bastırdım biraz çektim falan derken deneye deneye düzeldi. Yağ gostergesinin □□□□□□ olması normal durum. Eksildikce sıfir gibi olan şeyler eksilir. Eksildikce □□□..... şeklinde olur.
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Aracın hangi devirde hangi viteste kaç km hızla gittiğini gps ile çok rahat öğrenebilirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suikastci18
Selamun aleyküm,
Geçen hafta 206 1.4 x-line alarak aranıza katılmış oldum. Ufak tefek sorunlar mevcut, bunlar için deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim. ** 1, 2 ve 3. viteslerde devir 3000 civarındayken uyarı sesi ile birlikte stop ışığı yanıp sönuyor. Hızı düşürürsem veya vites artırırsam uyarı gidiyor. Bu durum normal mi? Değilse neden kaynaklanabilir? ** KM hız ibresi aldığımda 90'da duruyordu. Hareketlenince oradan itibaren çalışıyordu. Soküp düzelttim. Bir kaç gündür bir sorun yoktu. Bu sefer 10 ile 210'un tam ortasında duruyor. Bunun için nasıl bir çözüm üretebilirim? Benzer araçları kullanan arkadaşlar 90 KM hıza kaç devirde ulaşılıyor? ** Yağ göstergesinde komple 0 var. Yağ değişimi yaptım fakat değişmedi. Sanırım yağ müşüründen kaynaklanıyor. Bunu kendim değiştirebilir miyim? Değiştirebilirsem, nerede bulunduğunu da bilmiyorum. Bir fotoğraf ile gosterebilir misiniz? Yardım ve emekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |