![]() |
|
106 Motor Yağı Kaç Litre Konulmalı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2018 Saat 14:14 |
Yarım litresini pet şişeye ayırıp öyle gittim bakıma. 3,5 litre koydurdum yani. :D
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 da benzinlide klavuzda filitre değişmezse 3 litre değişirse 3.25 yazıyor. Sakın fazla koymasin. Ondan sonra sağdan soldan kaçak vermeye başlıyor.
Düzenleyen talip206 - 19 Nisan 2018 Saat 13:28 |
|
![]() |
|
eran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Aynen hocam tutup hepsini boca ederler şimdi motora. Ayırayım en iyisi.
|
|
![]() |
|
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarım litresini alın hocam. Ben çok çektim bu sorundan söyleyince, hemen ben 10 yıldır bu işi yapıyom diye çemkiriyorlar. Yağ doldurmayı bilmezler laf ederler anca.
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 206 da 3.2 aliyor ben yagi goturmeden once 0.5 lik pet siseye doldurdum duruyor hala onceden surekli yag cubugunun hep ustundeydi simdi tam oldu
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hiçbirşey olmaz onlar bilir ne kadar yağ koyucağını
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracım 99 model otomatik 1.4 XR 106.
Araştırabildiğim kadarıyla motor yağının 3.2 litre olduğu yazıyo. Hadi filtre falan da değişti 3.5 litre olsun. Şimdi ben 4 litrelik yağ bidonunu ustaya verirsem hepsini motora boşaltacak, dur yapma desen adımız ukalaya çıkacak. Bir sorun olur mu, doğrusu kaç litredir? Acaba yarım litresini ayırsam mı?
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |