|
Otomatik Peugeot 306 ustası- Çanakkale ve civarı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Feyzullahgh
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2018 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Feyzullahgh
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2018 Saat 23:17 |
Arkadaşlar cevaplarınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Çanakkale'de otomatik şanzıman konusunda güven telkin eden usta yok. Bu forum vasıtasıyla İstanbul Bayrampaşa'da bir servisin methini duymuştum. Mecbur kalırsam oraya gideceğim. Fakat Bursa ya da Bandırma gibi daha yakın yerlerde usta arıyorum.
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla işin zor. çanakkaleye sanayisini bir araştır bence. bulamazsan bandırma da olabilir.araştırmak lazım. servise git diyeceğim ama onların yapacağı işe benzemiyor bu. onlar anca yağ değiştirsin balata değiştirsin.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu sorun biraz fazla şanzımanda teknolojide baya eski sistem kaldı. Çanakkale civarında pek kullanıcımız yok maalesef gören olursa cevap vericektir. Senin direk otomatik şanzımancı bulman gerekiyor
|
|
Feyzullahgh
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2018 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Feyzullahgh
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar merhaba.
Aracım 2000 model 306 xr 1.6 otomatik şanzıman. Yaklaşık 3.5 yıldır kullanıyorum. Foruma göz attığımda başka kullanıcılarda da rastladığım, kar ve spor ışıklarının birlikte yanıp sönmesi sorunu son dönemlerde sıklaştı. Bir de hız göstergesi normal hızda giderken kimi zaman sıfıra düşüyor. Bazen bu sıfıra düşme sırasında sanki fren pedalına dokunmuşum gibi bir sarsıntı oluyor. En fazla bir iki dk. içinde de gösterge normale dönüyor. Bu sorunları çözebilecek Çanakkale'ye yakın iyi bir usta arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Herkese sağlıklı, keyifli, sorunsuz ve masrafsız sürüşler dilerim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |