|
Geri görüş kameralı araç iç kamera |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2018 Saat 14:20 |
|
AliExpresste 206 nın plaka aydınlatma ampüllerinin kapaklarının şeklinde kamera var. Bulabilirsem link atayım. Bi yeri delmeye gerek kalmadan kamera sistemini kurabilirsiniz
Ürün linki Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 20 Şubat 2018 Saat 14:21 |
||
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Arkadaşlar almak isteyenler için aynı ürün şuan 30$ civarında %52 indirimde bilgilerinize.......
Kameradaki lambaların yanık kalma olayı da ÇÖZÜLDÜ.... Extra park sensörü taktım. Ama geri vitese takınca değil sürekli çalışıyordu... Araştırmalarım sonucunda geri vites ampulünün patlak olduğunu farkettim. Yeni ampül taktıktan sonra herşey normale döndü... Şuan park sensörü normal çalışıyor, kameranın lambaları sadece geri vitese takınca yanıyor.... Yani sorun geri vites ampulünün patlak olmasıymış... Herkese iyi günler dilerim... |
||
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
ürünün fiyatı şu an x2 olmuş bilginize :)
haftasonu alacaktım, baktım iki katı artmış :)
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Teşekkür ederim... :)
|
||
keqir
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu işi yapacak arkadaşlara rehber olacak nitelikte bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık.
|
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Ürünün açıklamasında 450ma/h bataryasi oldugu, hareket sensorlu oldugu yaziyor. Ama ben dahili bataryanin sadece 5sn.lik etkisini görebildim. Ya kullanmadan önce şark etmek lazım onu bilmiyordum yada biraz uzun yola gidip şark olmasını sağlamak lazım. Hareket sensörünü de dediğim gibi var görünüyor ama denemedim. Dediginiz gibi en büyük sıkıntı hafıza olayi... yanlış hesaplamadıysam 32gb.lik hafıza kartına max. yarim saat kayıt yapar. Harekete duyarlı olacağı icin belki kayıt yapar ama olaki siz farketmezseniz döngüsel kayıtla üzerin e yazdırabilirsiniz. Bakalim test edip görücez tam özelliklerini artık. Hayırlı günler. |
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ürün sağlamlığını kaybetmezse sistem olarak bu şekilde kullanışlı ve orjinal gözüküyor,elinize sağlık.Trafikten ziyade park halindede kayıt yaparsa dahada işlevsel olur,ama bunun için bellek ve şarj sorunu ortaya çıkar.Bu işemi kendiliğinden hafızayı temizleyen ve hareket sensörlü kameralarla yapanlar var tabi.Çok faydasını gördüğüm için söylüyorum bazı insanların mala kasten zarar verme eğilimi oluyor bu gibi durumlarda ya deşifre oluyorlar kamera yüzünden, yada vazgeçiyorlar caydırıcı etkisinden dolayı.
Düzenleyen samet206 - 02 Şubat 2018 Saat 15:55 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
BILGILENDIRME...
Kayıt dosyalarını inceledim on kamera kayıdı 800mb. arka kamera kayıdı 375mb. Ikisi de 51 sn. Satıcıya kayıt formatını Avı yerine mp4 veya mpeg formatına çevirmenin bir yolu varmış diye mesaj attım. Öyle bir imkan olmadığını gerek de olmadığını yazdı. Döngüsel video kayit özelliği olduğunu endiselenmememi yazdı. 16gb. hafıza kartını takınca bakalim ne olacak.... |
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Teşekkür ederim sağolasın... Sürenin kısa olmasının sebebi ön kamerayı ayrı arka kamerayı ayrı kaydetmesi... SD kartta iki ayrı klasöre kaydediyor, seçme şansı olsa sadece önü kaydetse süre olarak belki avantaj yaratır ama Allah korusun kazanın önden mi arkadan mı geleceği de belli olmayacağı içinde her ikisini kaydetmesi mantıklı... En güzeli yüksek kapasite SD kart ile kullanmak... Hayırlı günler...
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
ellerine sağlık güzel işçilik çıkartmışsın. ürüne gelecek olursak 51 saniyelik görüntü 1 gb, 16GB lık bir karta 810 saniye yani 13 dakika sığacak, bence düşük bir süre. ama fiyatına göre iyi sayılır, sadece ön kamera olarak takılan dandik ürünler bile Türkiyede 60 70 tl. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Ön kamera HD görüntü
Arka kamera normal pozisyon görüntüsü Geri görüş kamerasının araç geri giderken gösterdiği görüntü Bu görüntülerin Full HD olanını almadım ama isteyen olursa o haliyle de alıp yükleyebilirim. HD formatta 51 saniyelik görüntü 1 GB. yer kaplıyor. Elimde şuan hafıza kartı 1 GB. olduğu için kayıt olayını tam olarak kullanamadım. 16GB. hafıza kartı siparişini de verdik bakalım bu gün... gelince kayıt olayını da tam olarak test etmiş olcaz inşallah... Hayırlı akşamlar...
|
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam...
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
bence bir zararı olmaz sadece kısık kısık yanmaktan dolayı ledlerin ömrü kısalabilir.zaten stop ettikten1-2 dakika sonra aracın tamamen elektriği kesmesiyle onlarda tamamen sönecektir.gündüz belli olmaz zaten.gece ise trafikte arkadan vuran ışıklardan dolayı belli olmaz anca karanlık bir ortamda dikkat çekebilir ki pek de önemli sayılmaz
|
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Teşekkür ederim sonerkyl hocam...Kamera ledlerinin pırpır yapması ile ilgili bir fikriniz varmı, herhangi bir zararı olurmu sizce veya engellenebilirmi?
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel bir paylaşım ve anlatım olmuş ellerinize sağlık. güle güle kullanın
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Teşekkür ederim sağolun...
|
||
and
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel çalışma olmuş, güle güle kullanın.
|
||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
||
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Malesef bildiğiniz gibi çok kurcalamaya gelmiyor her yer elektronik... Bir tavan lambası ampulü bile sorun olabiliyor bazen... Önceki aracımda gösterge lambalarını led lamba yaptım hız göstergesinin çipi yandı bir dünya masraf çıkarmıştı... Bahsettiğim gibi şimdilik tek sorun kamera lambaları, en kötü ihtimalle kamera lambasını iptal edeceğim... hayırlısı olsun bakalım... :)
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
paylaşım için teşekkür ederim. benim aracımda ayna içi gizli geri park kamerası var meret bozulsa bu tarz bir ürün alıp kullanacağım ama olmuyor :) hep başka yerler problem çıkarıyor
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |