![]() |
|
Yedek Parçada Orjinal mi? Yan Sanayi mi?Markalar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2017 Saat 16:56 |
fiyatlar arkadaşımızın dediği gibi ideal. wotto ve teknorotun ürünleride fena sayılmaz. maysan ürünleride arkadaşımzın dediği ucuz ama pek ömrü olmuyor malesef. Rotil her sallıncak için tektir. fren balatası feredo bende kullandım ötme gibi sıkıntı hiç olmadı tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyatlar ideal, rotil bildiğim kadarıyla tek satılıyor. Maysan mandonun bursadaki fabrikasına girmişliğim var ve çok ayrıntı vermeden şunu söyleyebilirim pek içime sinmedi. Votto z rot kullandık bir tanıdığın aracına 1 sene oldu bir sorun teşkil etmedi.diğer markayı ilk defa duydum ben. İlave ; ön disklerin orjinal ve çok çizik değilse tornada inceden taşlat, orjinal değil veya çok pürüz varsa takım olarak yenile. balatayı çabuk yer yoksa. Düzenleyen RP393 - 21 Aralık 2017 Saat 16:31 |
|
![]() |
|
sosyolog_56 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2017 Konum: Siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
birde karşıma maysan mando ve wotto -teknorot markaları çıktı. bu markalar hakkında bilginiz var mı?
|
|
![]() |
|
sosyolog_56 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2017 Konum: Siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
hocam;
2 adet DELPHİ z rot 60 tl 2 adet TRW rot başı 60 tl 2 adet DELPHİ rot mili 60 tl Delphi Rotil adeti 25 tl. bu fiyatlar nasıl hocam birde rotillerde çift mi oluyor yoksa tek mi? ayrıca bir çiftte ön fren balatası. FERODO marka
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
tskler hocam. tercihimi delphi veya riw-trw den yana kullqncam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
teskurrler hocam. ayd ve dedikleriniz arasindaki foyat farklari kaliteyi gosteriyor. kullanıcı yorumlarini cok onemserim. tskler.
|
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Marka olarak bütçeniz yetiyor ise her zaman orjinal tercih edin. Fiyat/parça ömrü yan sanayi ile orjinal aşağı yukarı aynıdır. Sadece yan sanayi daha çabuk bozulur. Daha çok sanayiye gidersiniz vakit kaybettirir.
Marka kısmına gelirsek parçadan parçaya değişir. Mesela müşürde delphi, fren balatası , rot vb. Trw önerilir. Zaten fiyatından da belli olur. Biri diğerinden biraz pahalı olur. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam sanırım 307 yerine 306 yazdını.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyolog_56
Herkese iyi forumlar. 2006 pejo 306 1.6 bnz/lpg aracı yaklaşık 10 gün kadar önce alarak aranıza katıldım. bu ikinci açtığım konu. ilk konuda yaşadığım sıkıntılar kısmen giderildi. şimdi ön ve arka takımları değiştirmek istiyorum, işte z rot-rot mili-rot başı-rotil, takozlar vs. bunlardan hangi markalar daha uyumlu ve randımanlı, daha önceden deişen arkadaşlardan fikir almak istiyorum. teşekkürler iyi forumlar.
Düzenleyen sosyolog_56 - 21 Aralık 2017 Saat 11:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |