![]() |
|
206 xr için Led farlar, Acaba hangisi uygun ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2018 Saat 05:53 |
|
Yeni nesil olanlarda kapak kapanma sorunu yok. Arkadaşın dediği gibi 13 mm olanlar sanırım.
|
||
![]() |
||
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben yaptırdım kapağı da kapandı bi problem yok :) yıldırım gibi geziyorum :)
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Arka kapak kapanmıyor ama yeni nesilleri ince motorlu onlarda kapanıyormuş sanırım 13 mm olanlarda bir araştırın isterseniz
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
|
Aracınız 206 mı şeffaf farlı mı buzlu cam mı bende 206 için düşünüyorum fakat arka kapak kapanmaz diye çekiniyorum
|
||
![]() |
||
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
|
önce etraftaki esnafları gezicem sonra internetten alıcam bulamazsam, hemen de taktırırım :) sonuçları hep birlikte gorucez. Hem kısa hem uzuna h7 alıcam
|
||
![]() |
||
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
h7 sizin aracınızın bendede var invels marka cok iyi aydınlatma yapıyor alınca farkı goruceksınız
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
|
Merhabalar öncelikle :)
206 xr var bende normal farları var üzerinde ama gece yetersiz kaldığını düşünüyorum diğer arabalar gibi aydınlatmıyor. Led farlar çıkmış h4 h7 leri varmış acaba bunlardan hangileri benim araca uyar ? Aşağıda linkini vermiş olduğum uyar mı ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |