|
Bakar mısınız? Partnerimi Kaybetmek İstemiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 11:10 |
öncelikle aramıza hoşgeldin. senin masraf baya var kardeşim motoro rektefe istiyor bu anlattıklarına göre birde baskı balata rulmanı bozulmuş muhtemelen o debriyaja basınca ses geçiyorsa. ortalama en iyi ihtimal 5000 tl rahat bulur gibi. sadece reftefe ile iş bitmiyor. triger - devirdaim - su - yağ filtreler vs. emin ol ekstra bir çok parça daha değişecektir. senin avantajın aracının 1.9 d turbosuz oluşu yoksa çok daha fazla masrafın olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanırım rektefe zamanı gelmiş aracınızın.
|
|
Adanali
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Konum: Osmaniye-Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar; Forum ailesinin yeni üyesiyim.
Bende 98 Peugeot Partner var. Arabayı çok seviyorum gerek yakıt, gerek konfor. Kasası ok gibi double teypvs kendi isteğime göre dizdim arabayı fakat bir aydır motorda sorun var gibi hissediyorum. Sorunlar; 1- Debriajdan ayağımı çekince veya boştayken "tu tu tu tu (seri bir şekilde)" bir ses geliyor. Gaza ve debriaja basınca ses kesiliyor. 2- Su eksiltme var 3- Yağ eksiltme var (Motoru stop edince damlıyor) 4- Egzozdan beyaz duman geliyor (yakıt azken daha fazla geliyor sanırım) 5- Araba bazen stop ediyor. (Gaza veya debriaja basmadığım zaman) Bu sorunlar bir biriyle bağlantılı vs olabilir. Sorunu ya/da sorunları nedir? Bilen birisi var mı? Arabamı çok seviyorum masraflar çok olursa malesef satmak zorunda kalacağım yüklü bir masrafın altına giremem. Şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
We Love Peugeot Partner
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |