|
106 quıksılver radyatörde yağ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2017 Saat 09:13 |
Öcelikle aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. @ggitaristt arkadaşımızın dediği gibi ya yapılan işlemlerde problem var usta hatası yada devirdaim arızalı gibi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ya devirdaim bozuk ya dolaşım sisteminde hava kalmış, ya da conta düzgün yapılmamış.. Başka alternatif kalmadı zaten..
Bir de aracı su ile kullanma antifiriz yoksa antifiriz koy öyle kullan.. |
|
chedy777
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2017 Konum: muğla/milas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracımı çarşamba günü kocaeli gebzeden aldım bodruma doğru yolaçıktım raç susurlukta hararet ışığını yaktı bizde biraz dinlendirdik suyunu kattık yola devam ettik sonra bi daha yandı bu sefer kapağı açtığımızda içinde yağ vardı radyatörün her yeri yağ olmuştu yaapcak bişimiz yoktu bizde ordan bodruma su koya koya soğuta soğuta geldik ve perşembe günü contasını değiştirdik ama hala radyatörde yağ var temizlenmiyor ve basınçtan ek olan boruları patlatıyor lütfen daha önce başına gelen varsa bana yardımcı olsun.. İLK ARACIM :(
|
|
Sarı Civciv
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |