|
Navitech mi? Piranha mı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2017 Saat 00:13 |
|
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
her teyibin amfinin 4x100 4x50 değerlerine çok inanmayın,
benim amfi 4x100 rms gücü var, amfinin boyu bir metreye yakın :) o kadar fazla değeri küçücük teybe nasıl sığdıracaklar. ha orjinal teypden kat kat üstün ses verir doğru ama hoparlörü iyi seçmek lazım.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
4x100 güç muazzam.. Benim 500 küsür liralık anfi bile 4x80w Bilseydim anfi teyp falan 1000 lira harcayacağıma bundan alırdım.. |
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Nasıl kopya çalmıyor?? Bal gibi çalıyor.. Sen CD çekmeyi becerememişsindir.. |
||
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Düzenleyen whisky - 22 Eylül 2017 Saat 13:23 |
||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
|
O zaman aux girişi yaptırabilirsiniz telefona atar istediginiz müziği ordan dinlersiniz çünkü 300 liralik teypden keyif alacağınızı sanmıyorum dokunmatigi tam olmaz ara yüz desen cok basit duruyor
|
||
ckayax
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: İnegöl / Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Üstadım Edison marka 400W anfi ve pioneer 4 adet hoparlör var.
orjinal teyp mp3 ve kopya track cd çalıştırmıyor. illa orjinal cd istiyor. sürekli aynı müzikleri dinlemekten bıktım.
|
||
Cogito Ergo Sum
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
ses kalitesi konusunda sizi tatmin eder mi bilemiyorum. ama eğer ikisi arasında tercihse mevzu navitech bi adım öndedir. hatta 2 adım :)
|
||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
|
Bence 300 liralık teypler orjinal radyo kadar ses verecegini sanmıyorum ama onun yerine pioneer teyp alın hem oturma sorunu da olmaz direk yuvaya girer
|
||
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
pioneer teyp + tablet..
|
||
Xack
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Daha Önce 307 mizde navitech vardı gayet memnunduk tavsiye ederim
|
||
mehmetmarmara
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetmarmara
|
|
Bende piranhanın android olan modeli var sanırım encore a serisi. Ses çok iyi değil açıkçası bide çerçevesi yokmuş benim aldığım modelde. Tek güzel yanı internete bağlanabiliyosun ve bildiğin android tabletin yaptığı herşeyi yapabiliyosun. Diğer model hakkında bilgim yok.
|
||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Linklerin sonundaki notalı virgülleri silmeniz lazım o zaman çalışıyor linkler yada aşağıda silinmişi var.
PIRANHA NAVITECH |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
bizim 307 de navitech var memnunuz tavsiye ederim.
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
verdiğin her iki link te çalışmıyor.
ama navitech piranha dan daha kaliteli bir ürün. ürünlerin ortalama fiyatları da 350-500 tl civarı, ben o fiyatlara Necvox marka öneririm, güzel double din teypleri var, bir tık daha üstü pioneer avh serisi cihazlar bulabilirsin.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
ckayax
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: İnegöl / Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu cihazlarda işlemci ram vs.. özellikleri önemli mi ?
|
||
Cogito Ergo Sum
|
||
whisky
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Bende piranha var konsola tam oturuyor. montaj önemli tabi, direksiyon kolu ayarları var piranha'da ancak benim taktırdığım teyp ile bağlantısını yapamadı. ben de çok önemsemedim. dokunmatik olunca kola ihtiyaç duymuyorum zaten.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. navitech piranhaya göre biraz daha kilitelidir. navitech direksiyon kumandasına bağlanabiliyor hatta bu cihazların bir çoğu bağlantı sağlanabiliyor. Ancak sizin seçtiğiniz model tam oturuyormu bilmiyorum çarçevesi gerekli olabilir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
ckayax
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhabalar aracım 2006 model peugeot 307 double din almayı düşünüyorum ama 2 marka arasında kaldım Navitech ve Piranha markaları arasında sizce hangisini seçmem daha uygun olur yada sizin tavsiye edeceğiniz model var mı ?
Bu cihazlarda direksiyon konsolu (ses açma kapama) çalışır mı? ve Konsola tam oturuyor mu? Navitech DTV-8450 6.2" : Piranha Encore G : |
||
Cogito Ergo Sum
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |