|
206 otomatik tavsiye+alinir |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tired06
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2017 Saat 10:55 |
bencede en eksi yönü yakıtı tüp varsa oda sorun değil
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 2 buçuk yıldır 206 otomatik kullanıyorum. Bencede en kötü yanı bagaji. Lpg taktiktan sonra iyice bitiyor. 307 kullandiysaniz az çok peugeot hakkında fikriniz vardır. Lpg olursa yakıt fazla üzmez. Direksiyonu biraz ağırdır. Çoğu tam otomatikte olduğu gibi 4 vitestir ve biraz bağırır.
Olumlu yönleri ufaktir park sorun olmaz şehir içine göre atiktir. Fiyat olarak aynı fiyattaki diğer araclara göre tipi daha güzeldir. |
|
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İki valiz koyacak yeriniz olmayınca aileden yana sorun oluyor. Aracımıda severek kullanıyorum. O yüzden faiş benzin fiyatlarıyla iyi geçinmek zorundayım :)
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
😁 cevabiniz icin tesekkur ederim. İnanin focus sedan ve lineaya da bindim ancak o bagaj hic bir zaman yetmiyor
|
|
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle günaydın. 3.5 yıldır bir otomatik 206 ile beraberim. Aracın zannımca tek eksi yönü yakıt. Yarış arabası gibi yakıt yakıyor (Km'de 40-45 kuruş). Lpg taktırırsanız yakıtta sorun olmaktan çıkacaktır. Bagaj iptal oluyor diye lpg taktırmıyorum. Servis ve parça olarak sorun yok. Şimdiden hayırlı olsun.
Düzenleyen onurrr41 - 09 Eylül 2017 Saat 09:13 |
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar hepinize iyi gunler. Daha once 307 im vardi ve cok memnundum o arabanin uzerine 2 araba degistirdim ve yatirim amacli ev aldim. Beni ve ailemi uzmeyecek 206 otomatik ariyorum eksi yonleri nelerdir? Esinde dostunda olan varsa pazarlik yapariz ☺ Hepinize iyi gunler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |