|
Peugeot 308 direksiyon sertliği ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2017 Saat 23:12 |
lastiklerin eskiliğiyle alakası olduğunu sanmıyorum ki olsa bile eski lastikte daha kolay dönmesi gerekir.
lastiklerin ebatıyla biraz ilgili olabilir sonuçta 205 mm genişlikte lastik kullanılıyor |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106-206 nın direksiyonunda sert yumuşak lastik taksak biraz yararı olurmu acaba aracın üzerindeki lastikler eski biraz yenilicem zaten |
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sıkıntı yok hocam hep öyle zamanla alışıyorsun zaten
İlk başlarda ben de kafama çok takmıştım servisi falan aramıştım ama sıkıntı yokmuş |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2010 model 308 aracımın direksiyonu bana baya sert geldi. Genel itibariyle böylemidir yoksa birşeylermi eksik direksiyon hidrolik yağı seviyesi normal
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |