|
Ön silecekler kalkmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2017 Saat 13:47 |
|
Hocam silecek süpürgesini değiştirmek için sileceği 10 cm kaldırmak yeterli, süpürge değişimi çıtçıtlı ya da mandallı gibi çeşitleri var. Camdan kalkıyor silecek ama 20 derecelik açı kadar, o da el desteğiyle, bırakınca da tekrar cama yapışıyor.
|
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peki silecegin değiştirilmesi gerektiğinde ne yapmak gerekiyor. |
||
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Foruma konuyu açmadan önce araştırmıştım , sizin dediğiniz servis modunu buldum internette, denedim ama olmadı. Siz de aynısını diyince emin olmak için az önce tekrar servis moduna alıp kaldırmaya çalıştım yok yine olmadı. "Pevgeot Deniz" i arayıp teknik servise sordum sileceğin kalkmayacağını söyledi usta, servis moduna gelir ama öyle tofaş gibi havaya kalkmaz dedi
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen arkadaşımızın dediği gibi kontağı kapatıp silecek koluna aşağı doğru bir kere basın yukarı pozisyonda kalacaktır. sonra kaldırabilirsiniz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bu video da gösteriyo adam bunun aynisini yapin ise yarıyor ben bundan bakarak yapmistim
https://youtu.be/DQmMNTS3UXs |
||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Onun servis modu var silecek koluyla birkereye mahsus yapiyosun yaptiktan sonra kontağı kapatip 10 saniye icinde silecek kolunu asagi cekersen silecekler havaya cikiyor orda kalıyor ben oyle yapmıştım kısın internette video su var bulup atarim buraya
|
||
emrahi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
208 lerin ön silecekleri kalkmıyor sanırım arkadaşlar ? Öyleyse kışın telef olur orjinal silecekler Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim...
Düzenleyen emrahi - 14 Ağustos 2017 Saat 22:44 |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |