|
peugeot 407 rot balans ayarı... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2017 Saat 03:15 |
evet mistercasper arkadaşım, çok teşekkür ediyorum, zaten benim jantlarda krom kaplama bijon kapakları var, onlar her sökülüp takıldığında muhakkak birisini kırıyor ustalar, kapakların sökülmeyeceğine çok sevindim 😃 tekrar teşekkürler, iyi günler...
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
Eski tip balans makineleriyle yapıyorlar hocam... aracı kroki ile kaldırıp tek tek tekerleklere balans yapılıyor ve cok iyi oluyor en güzel balans o şekilde oluyor zaten...
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Sonerim, ben telefonda konuştum, özellikle balans diye vurguladım ustaya, aynen yazdığım gibi anlattı bana, sökmeden lastiklerin yanaklarından makine ile balans ayarı yaptıklarını ifade etti...
Düzenleyen 407 ERHAN - 11 Temmuz 2017 Saat 03:16 |
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba abicim sağolasın iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın. valla abi o adamın dediği sadece rot ayarı için balans için sökmesi lazım. rot ve balans için 70 tl civarlarında istiyorlar genelde.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Sonerim, tekrar merhaba kardeşim, görüşmeyeli nasılsın, ben şaşmazın o tarafta başkent sanayide güngör rot balans diye biryer buldum, 40 tl ye yaparız dedi ancak sökmeden, aracın üzerinde lastiklerin yanaklarından makineyi dayayarak yapıyoruz dedi, nasıl acaba sağlıklı olur mu sonerim.
|
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Malesef abi bende düzgün bir balansçı bulamadım hala bendede aynı sorun var bir ayar tutturamıyor kaç yerde yaptırdım bilsen.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
İskitlerde Peugeot fatih özel servisi var, balans ayarı orada yapılıyor ancak fiyatı yüksek gibi geldi bana, rot hariç sadece balans için 85 tl ücret istiyorlar, bildiğim kadarıyla balans ayarı normalde 40 tl civarında olması lazım arkadaşlar...
Düzenleyen 407 ERHAN - 10 Temmuz 2017 Saat 12:30 |
|
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Arkadaşlar merhaba, aracım 130 km hızı aştığı zaman titreme yapıyor, bu nedenle balans ayarı yaptırmak istiyorum ancak sizin de bildiğiniz gibi 407 lerin jant göbekleri kapalı olduğu için heryerde balans ayarı yapılamıyor, Ankarada sizin bildiğiniz böyle balansçı nerede var acaba, iskitler ya da balgat gibi samsun-Konya karayoluna yakın biryerlerde olursa daha iyi olur, şimdiden teşekkürler arkadaşlar, iyi günler...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |