|
Led Xenon Şimşek Etkili Denen Şeyler :) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
Ordulu adventure
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2021 Konum: ORDU MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ordulu adventure
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2021 Saat 22:18 |
|
Usta benim aracın sis lambasının biri kesti.Sürekli kullandığımdan yoruldu Heralde.Biraz araştırdım üstündeki ampül h11 miş, aynı araçta akrabamda var h1 taktım ben dedi.Kar beyazı takmayı düşünüyorum. Eski aracımdan kalma c6 marka ince mavi h3 var. Onu sislere takabilir miyim. Araç 2008 adventure partner
|
||
Tbirtan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2021 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Selamlar, hala bu işle uğraşıyormusunuz, benim 2005 model bir 206 ım var ve kısalar için güçlü ama yüksek fiyatlı olmayan Xenon a ihtiyacım var. Aslında çinden istediğinim aşağıda resmini paylaştığım lamba var ama 55 watt balast gerekiyormuş (ben o gerekliliği elektrikçiye gidince öğrendim) sizce balast tedarik edip kısalarda bunu kullanayımmı yoksa başka bir ürün için öneriniz olurmu. Bu ürüne 90 TL ödedim.
Resim ekleyemiyorum.. H7 8000 k 55 watt yan tarafı mavi çubuk HID yazan Xenon lambalardan |
||
ayanilmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ayanilmaz
|
|
Eyüp kardeşim merhaba,
2 yıldır Peugeot 407 executive 2007 model kullanıyorum. Arabamın konforundan çok memnunum. Bu hafta far camlarımı temizlettim. Fakat sağ far camından çok memnun değilim. Onu da parlatabilirsem senin sattığın bu ampüller hala varsa kısa ve uzunlar için beyaz ampül almak isterim. Bir de ampüllerin silecek motorlarını yaktığından bahsedildiğini duldum. Bu konuda bilginiz var mı bilmiyorum. İstanbul Bağcılar Güneşli'de oturuyorum. |
||
Abdullah Yanılmaz
|
||
eyupates
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pişman olmazınız güzel ampuldür :)
|
||
nbol
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam dediginiz urunun siparisini vermistim bugun cumaya elimde olur insallah pisman olmam
|
||
eyupates
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ampul yerine tam oturmamış olabilir h7 ampulün çentik kısmı yukarı gelecek şekilde yuvasına yerleştirin. yerleşince sağa sola hareket etmez birazda içeri girer anlarsınız. yayı kilitlemek için yayın takılacağı yerin tersine doğru yayı sağa yada sola itin sonra bastırın ve kilitleneceği yete çekin bırakınca yerine geçip kilitlenecektir.
halojende iyi aydınlatma istiyorsanız osram night breaker tavsiye ederim biraz maliyetli o paraya değer mi tartışılır ama pişman olmazsınız.
Düzenleyen eyupates - 24 Ocak 2018 Saat 23:07 |
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
Megalight diye bir marka var hem güzel hem uygun hem de performanslı bir ürün. osram veya diğer kaliteli markaların taklitleri de olabiliyor ama bu markanın hiç duymadım.aslında kısalara ben de almak istiyorum internette takımı 50 tl falan kullanıcıları genel olarak memnun görünüyor
|
||
nbol
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam bende LED değilde normal halojen ampul dusunuyorum kısalar için, tavsiye edebileceğiniz marka var mıdır?
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
biraz kenara doğru esnetip üsteki kancasına takmak gerekiyor.elinizi acıtabiliyor bazen o yüzden ince uçlu bir pense vb. birşeyle hiç zorlamadan takabilirsiniz.bende bu pazar led ampulleri takmak için bayağı bir söküp taktım uzun kısa nasıl duruyor diye hepsini denemek için.bayağı elim alıştı h7 ampule :)
|
||
nbol
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam normal ampul değiştirme ile ilgili bir sorum olacak, geçen farın biri patlamış 10TL ye Osram marka bi tane h7 ampul aldım fakat bi türlü takamadım, ampulü yuvaya oturttuktan sonra arkasına takılacak olan ampul telini (kıskaç teli) takamadım. Yolda giderken Ampul sürekli yuvasından çıkıyo. Bu tel nasıl takılıyo bi yardımcı olun :) Araç 2004 307 farlar merceksiz
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhabalar mesajınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın :) aracınız için uzun, kısa ve sis farları ayrıca park, plaka, iç aydınlatma, geri vites vs tüm ampulleri mevcut detaylı bilgi almak isterseniz bana 05536463192 den ulaşabilirsiniz :)
|
||
Prof11
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba,elinizdeki ürünler 508 active için varmıdır,aracımdaki normal far xenon değil,saygılar..
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yeni gördüm mesajını kusura bakma her zaman bekliyorum :)
|
||
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
|
|
Ben de gelip gidiyorum istanbula yolumu ordan gecireyim de bi takim uzun kisa alayim :) hem ben de ogrenciyim katkimiz olsun birbirimize :)
|
||
emreerguner
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
|
|
Ben arkadaştan aldım 1 aydır kullanıyorum şu an hiçbir sıkıntısı yok
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhabalar arkadaşlar. geri vites ampulü forumdan çok soruluyor bu ara. ilk mesajdaki ampulün p21w soketlisi mevcut forumdaki arkadaşlara özel fiyatı 20 lira bilginiz olsun :)
bu arada forumdan satın alan çok fazla arkadaş oldu. arayıp soranlar merak edenler oluyor. satın alan arkadaşlar buraya olumlu olumsuz görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim :)
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tanıştığıma çok memnun oldum doğan abim çok keyifli bi sohbet oldu gerçekten araç başında :) 407 nin maşallahı var böyle temizini ilk defa gördüm Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Döner dönmez ampullerini hemen ayarlıyorum :) fırsat olursa dönmeden izmirdeki arkadaşlarlada beraber görüşelim :)
Düzenleyen eyupates - 27 Haziran 2017 Saat 01:30 |
||
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyup kardesimiz cok guzel bi arkadasimiz dun sabah 04.30 gibi kendisini ziyaret ettim sahurdan sonra gorustuk ayak ustu bi kac saat muhabbet ettik ramazan nedeniyle oturup bisey yiyip icemesekte gayet keyiflidi, istanbula dondugunde 407'm icin nasipse kendisinde 3 5 parca ates eden ledlerden alacagim
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ayın 29 una kadar izmirdeyim
|
||
sanctuary35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
|
ne zamana kadar izmirdesin? keşke önceden haberim olsaydı
|
||
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |