|
navigasyon yukleme ihtimalini sevdim.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Bornova1
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2018 Saat 17:03 |
|
|
Bornova1
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servisin bunu ucretsiz yukledigine eminmisin hocam,navigasyon programı bu sanırım..
|
|
Bornova1
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servisin bunu ucretsiz yukledigine eminmisin hocam,navigasyon programı bu sanırım..
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
başarsoft haritalarını kullanmıyorsa hiç zahmet etme. türkiye de en güncel harita google map ve başarsoft. ki başarsoft bile çoğu yerde sınıfta kalıyor. ben yazın tomtom cihaz ile çanakkaleye gittim. merkezde üniversite kavşağı 2-3 yıldır evrim geçirmiş,üst geçit yapılmış falan navigasyon hala sağdan dön diyor. sağda yer yok. durumu sen düşün şehir merkezinde 3 yıl olmuş güncellemeye gelinmemiş.navigasyon cihazlarında güncelleme düzgün değilse o ürün çöp oluyor. diğer bir konuda harita satışı fiyatları. tomtomda ben aleti 150 ye aldım 2 yıllık harita güncellemesi 175 miydi 190 mıydı hatırlamıyorum. yani aletten pahalı. ben ne yaptım. bir tane fly telefon vardı evde ona igo yükledim. çıktıkça da korsan haritayı netten yüklüyorum olup bitiyor.
|
|
Abdullahreis
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Abdullahreis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam guncelleme geldi peugeot servisine git ücretsiz android auto yüklüyorlar işini cozer
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Melesef abicim öyle bir ihtimal yok eğer paket olarak alınmadıysa. Araştırıldı sonuç sadece mirron link ile telefondan kullanabilirsiniz. Güzel bir navi programı bulup sygıc bu programı tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Bornova1
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
slm arkadaslar navigasyonsuz 2008 allureye internetten navigasyon yukleme ihtimalini bilen duyan yardım edebilecek arkadas varmı acaba..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |