|
Bundan lazim acilen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2017 Saat 13:13 |
Tesekkur ederim, aksaray ve gaziosmanpaşadaki tüm parcacilarla gorustum.malesef sonuc olumsuz. Umraniye ,maslak ,kartal ve pendik kaldi. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Unknown87
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2017 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unknown87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Eğer istersen istanbul Aksaray'da Peugeot yedek parça satan bi yerin Telefonunu verebilirim
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah razi olsun kardesim. Ben de gemide calistigim donemlerde dunyayi gezdim ama bu stoplara hic denk gelmedim. Arastirdigim kadari ile, Kanada,brezilya,venezuella,avustralya ve fas icin uretilmis olan modellerde var. Bulsam iki takim alacam Avrupada , ebayda ve aliexpreste den gelen olursa diye yazdim.insallah bulurum.ama bi de su var intrrnetten hic alisveris yapmadim Klima kontrol dugmelerini de baskasina siparis ettirmistim. Nasip artik, bulurum insallah. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla abicim zor gibi ben ebay dan baya baktım bulamadım. bu stop bireziyla için üretim sw lerde var avrupada bile zor bulunuyor. amerika kıtasında bakmak lazım :) abim almanyada bana bir kaç yedek parça bakacak söyleyeyim bulursa fiyat hakkında bilgi verir. ama yazın gelecek kendisi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ALLEX
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar turkiyede satilmayan model olan, "206 escape de " Nin stop larindan ariyorum. Sw seffaf stop yani. Yurt disindan getirebilecek, ya da netten satin almami sagliyacak arkadasa urun bedeli kadar odeme ,manevi olarak da sonsuz minnet duyarim. Epeydir ariyorum ama bilamadim bir turlu. Yardimci olursaniz sevinirim. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |