![]() |
|
Sticker yapabilen yer var mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2017 Saat 22:07 |
|
Olabilir. Kadınlar kırmızıyı sever derler bir de bilemedim :) |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence yenge sizi kıskanıyor
![]() Araç yılan gibi valla. İşçilik desen bi o kadar güzel. Anlaşılan orjinalci bir hanımınız var ![]() |
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Şöyle harika bir çalışmamı beğenmedi. :) |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Hanımlara iş beğendirmek mümkün değil vallahi ![]() Abartırsan apaçi olabilir hocam. Yoksa yerinde yapılan uygulamalar çok büyük şıklık katabilir araca bence |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Ben fotoğraf düşünüyorum. Bu vektör silüet denen hale getiriliyor ya. O şekilde bastırıp aracın arkasına yapıştırmayı düşünüyorum.
Şöyle ki; |
||
![]() |
||
|
Bu sticker günah değil mi? Yoksa benim de yapasım var ama hanım apaçi arabası gibi yapma diye kızıyor.
|
||
![]() |
||
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
cant a uygun krom renk fena olmaz aslında zaten reklamcıya para vermiyorum pc lerinin bakımı yapıyorum sürekli...
![]() |
||
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Uzanan Aslanı diyorsun
![]() Valla sana yarar benim araç beyaz ![]() Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 15 Şubat 2017 Saat 20:56 |
||
![]() |
||
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Yakışır hocam yakışır. Fakat çift renk olarak işletmeniz gerekebilir.
|
||
![]() |
||
pejo107 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
![]() bu tarz bir şey düşünüyorum
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Nası bişey yaptıracaksınız ?
Fotoğrafları paylaşırsınız artık ![]() |
||
![]() |
||
pejo107 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
Mantıklı aslında :) bi reklamcı bulayım ben eyvallah
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Reklamcılar bu işi yapabiliyor hocam
|
||
![]() |
||
|
Merhaba arkadaşlar aracıma göre istediğim şekilde sticker üretebilen bir yer var mı acaba istanbul da ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |