![]() |
|
206+ Arka Höpalör Aktivleştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2016 Saat 22:31 |
Yetkili veya özel servise gitmeniz lazım cihazla bağlanılıp açılacak
|
|
![]() |
|
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkürler Bunu normal herhangi bir soundcularda'da yapabiliyormu
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yetkili veya ozel bir servise gidip teypten *fader* ayarini actirmaniz lazim.
|
|
![]() |
|
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Aracım 2012 206+ urban move paket teybin arkasına bakmadim kablo geliyomu diye de orta direkten denedim hiç bi şekilde ses alamadım
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
İlk defa duydum aktifleştirme olayını. Benim aracımda arka direğe kadar tesisatı çekiliydi kendim kapı içine kablo çektim ve hoparlör taktım direk çalıştı.
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
beyinle teyp in alakası yok bence 2 side birbirinden bagımsız çalışıyor( net bilgim yok ama )
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
Teyp çıkışına arka hoparlörleri baglarsam teyip üzerinde aktif olurmu yoksa servis aracılığıyla beyinden arka hoparloru aktifmi ettirmemlazim
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teyp cıkışlarında 4 cıkış varsa her birine bir hoparlor baglarsan olur sanırım düz mantik oldu ama öyle olması gerek :)
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
Kolon takmada sıkıntı yok onu yaparimda mesela teyp ayarlarına girdiğimde ön hoparlör ayarı fln çikiyo ama arka hoparlorle ilgili birşey cikmiyo
|
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
sanırım kapılarda kolon yok ve sız kolon takmak ıstıyorsunuz.
önce kablo cekılımı ona bakın kendınızde takabılırısnız.
|
|
![]() |
|
Merhaba Arkadaşlar
Aracımın ön kapı hoparlörünü degiştirdim arka kapıyada takmak istedim ama teyp ekranında arka kapıların ayar yeri olmadıgı için bu özelligin aktif olmadıgını düşünüyorum bunu nerde veya kimlere yaptırabilirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |