![]() |
|
pasta cila makınesı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2016 Saat 09:37 |
yorumlarınız için teşekkur ederim. elle ufuk ufuk pasta ve cila atmaya uygulamaya devam edeceğim
|
|
![]() |
|
TooJohn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum koçtaştan buna benzer bir makina almıştım,polisaj makinası diye geçiyor devir ayarı yok elektrikle çalışıyor.çok memnun kalmamıştım.
daha sonra çinden şarjlı matkaba takılan uçlardan aldım onda da hayal kırıklığı yaşadım.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuvarlak direksiyon tip olanlardan sakın almayın işe yaramıyor. Alacağınız makinede devir ayarı geniş olsun ve bayılma yapmasın. Yoksa emeğe ve paraya yazık oluyor. Bir de işi bilmeyen kişi verniği götürebilir hatta boyaya inebilir..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Radox ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Tam benim diyeceğimi. Sen kendin demişsin makine ile cila atmak biraz cık ustalık ister aracın kaporta dönemeçlerine çok baskı uygularsan boyı alırsın araçtan. Okşarcasına nazikce yapacan makinaya fazla baskı uygulamayacan bebdede çinmalı bir makine var ve 3 yıldır sorunsuz çalışıyor
|
|
![]() |
|
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
ben zaten hiç yapmadım ama pasta cıla arabanın ruhudur. 100 tl ye gorunce alasım geldı kararsız kaldım. kademesı varmı dıye bakayım yarın yanarsa yansın boyayı yakmasında :)
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında bir fark yok senede biir kere veya 2 senede bir kullanılacagı için bi fark olmaz yeterki kademesi olsun ... bana göre önemli olan o makinayı kullanabilecek ustadır
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
banada pek sağlam gelmedı ufacık bısey . teşekkur ederım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
kardeş o çin malı cihazlar çok dayanıklı deil orasını söyleyeyim bende çok düşümdün araştırdım pasta cila işini ancak kış geldi şu an için gerek yok bence 60 tl fazla ver bunu al derim.
http://www.hepsiburada.com/michelin-m-cp-1100-polisaj-makinasi-1100w-p-HBV0000000R0R
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
100 tl ye pasta cıla makınası var . çin malı makıne. sıfır cihaz tabıkı kutusunda alsam yapabılırmıyım kullana bılırmyım kararsız kaldım yardım edermısınız birde arkadaşlar kendınde arkadasında dostunda c4 ü olan varsa 250 tl ye sıfır garantısız navıgasyonlu dvd li dabil teyip var sadece c4 lere oluyormus ben alamadım işine arayan alsın yer sirkecide
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |