![]() |
|
PT Nasıl Yapılır kılavuzu.(Yeni Demo Eklendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2009 Saat 20:58 |
haşim abi eline sağlık hernekadar linkler çalışmasada sen yapmişsan kesin 10 numara olmuştur. helal olsun başka ne denir ki:))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçektende takdir edilir bir çalışma olmuş. Epey zamanınızı almış olsa gerek.
İndekse bakılırsa çok yararlı bir kitapçık olacak. Eminim diğer kullanıcılar da benim gibi heyecanla devamını bekliyordur. Kolay gelsin |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Öncelikle Haşim Beyi tebrik ediyor, elleri dert görmesin diyorum. Sayfa başlarında konu başlığı bulunsa takibinin daha kolay olacağını düşünüyorum. Örneğin (PERFORMANS - Motor Kapağının Boyanması) gibi
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet hepsinde aynı demo var. link ölmesin diye birkaç kez upload yaptım
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Acaba bu rapidshare linklerinin hepsinde de aynı demo mu var ?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Eline sağlık Haşim abi sağol :) .
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen hakan1203 - 02 Nisan 2009 Saat 14:23 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Haşim abi, budur işte. Ellerine sağlık, yapan ellerin dert görmesin. Dergi basım aşamasındaki masrafları aktif üyeler olarak, gönlümüzden ve elimizden geldiğince omuzlarız inşallah. Sitemize katkı olsun diye bir de gideriz D&R'dan alırız dergiyi..tek kelimeyle; MÜKEMMEL.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Son zamanlardaki iş yoğunluğu sebebiyle biraz mola vermek zorunda kaldım ama. devam edecez inş.
Mirak kayınpedere söylede şu işe bi el atsın yaw. Öz babam gibi severim senin kayınpederi, biliyorsun :) :) :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bu güzel kaynağımızın devamını bekliyoruz. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
manyak ötesi bi kaynak olucak... Ellerine kollarına yüreğine sağlık...
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Haşim Ayaz ve emegi geçen herkeze çek teşekkür ederim bizim için karanlıkta ışık tutan bir çalışma olmuş gerçektende bizimle tecrübelerini paylaşan herkeze teşekkürler.
Bilgi paylaşıldıkça çogalır.
![]() |
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
haşim abı dokturmussun yıne ..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() |
|
şimdi daha iyi anlıyorum peugeot turkeyin neden bir numara olduğunu böyle bir sitenin üyesi olduğum için kendimle gurur duyuyorum
kapak sağlam olmuş |
|
![]() |
|
lutfuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
emeği geçen herkese teşekkürler iyiki varsınız ki bizler buradayız sağolun
|
|
![]() |
|
2 PROJEYİDE AYAKTA ALKIŞLIYORUM HELAL OLSUN
![]() |
|
![]() |
|
Haşim abi tebrik ediyorum...
Dergi olayı güzel...Deran abi senin yaptığın çalışmada güzel ama biraz erken gibi...
Şahsi fikrim olarak Drag vb organizasyonlara Reklam aracı hazırlayalım...Körfez yarışlarında veya bizim organizasyonlarımızda boy gösterebilir...
Sticker kolay çıkabilen veya sürekli yapışkan özelliği olan bir cinsten olabilir...Uygun görülürse firmamız ile anlaşmalı arkadaş ile görüşebilirim...
|
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
ellerine sağlık haşim abi süpersin :)
|
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
jackal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
harıka olacak gıbı duruyor hadı hayırlısı :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |