![]() |
|
206 1.4 rolanti yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlgbydr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2016 Saat 18:29 |
bende ikisindede var katki ile cozulecek gibi bir sey deil gibi rilanti cok oynuyor
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg için benzin katkısı kullandınız mı? bendede var rolanti dengesizliği ama lpgde yok sadece benzindeyken var oda lpgye göre ayarlı rolanti benzindede hissedilir bi dengesizlik değil :)
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
tlgbydr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba.formunuzda bazi rolanti ile ilgili makaleleri okudum benim aracimdada gaz veya benzin fark etmeksizin rolanti bozuklugu ve stop etme var.duz yolda gidetken hic bir problem yok sadece gazda tekleme yapiyor ama benzinde ve gazda fark etmeksizin rolanti problemi mevcut isiklarda durdugumda stop bile edebiliyor.
okudugum konular arasinda potansiyometre devir motoru vb yazilmis bugun bogaz kelebeginde ne kadr sensor varsa degistirdim bogaz kelebegini benxinle temizledim ve hala ayni problem devam ediyor sibop ayarina kadar baktik ne olabilir acil yardim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |