![]() |
|
peugeout 206 1.4hdi saçma bir şey oluyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erolaslan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erolaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2016 Saat 11:49 |
Başıma tam 5 ayda 3 kere geldi bu sorun ikisinde de ciddi bir kaza geçirebilirdim. Sorun aynen şu araba hiçbir şey olmamış gibi gidiyor ne zaman farları yaksam (3 ü de aynı şekilde oldu rastlantı olduğunu sanmıyorum) araba gaz yemiyor ve ben 4 leri yakarak sağa çekiyorum arabanın kontağını kapatıyorum ve hala çalışmaya devam ediyor sonra anahtarı çekiyorum aradan 4-5 sn daha geçip istop ediyor. Sonra tekrar çalıştırdığımda farlar da açık hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Bu olayın ilki mahallemde sabahın 6 sında başıma geldi. Diğer ikisi de otobanda. 2.sinde servisi aradım anlattım bana farlar ile gaz olayı alakasız rastlantısal olmuştur o an enjektörün kafası karışmıştır felan dedi ama artık 3. de başıma gelince burdan belki bir arkadaş biliyordur diye yazmaya karar verdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |