Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 206 Cabrio AKS TAŞIYICI kırıldı.. CİDDİ TE
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot 206 Cabrio AKS TAŞIYICI kırıldı.. CİDDİ TE

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrtttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mrtttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot 206 Cabrio AKS TAŞIYICI kırıldı.. CİDDİ TE
    Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 10:59
Çok geçmiş olsun, güzel toplayıp uğraşmışsınız arabanızla ama sonuçta cana gelmemesi bence daha önemli.Ben 206mda sağ akstan direksiyon çevirirken gelen sesle aksın kırıldığını anlamıştım, çıkmamıştı.Sağ sol tamir gördü ama sonradan keske yansanayi bile olsa değiştirseymişim dedim çünkü ses azaldı tamamen gecmedi.Bence aksın da degismesi düşünülebilir tabi tamirciyle de alakalı.
Yukarı Dön
Eyüp B. Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Eyüp B. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 10:18
Allah korumuş, bir çocuğu doyur veya birine sadakanı ver ucuz kurtulmuşsun. Şükret kardeşim.
Yukarı Dön
FuRiouS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FuRiouS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 09:34
Abi ben anlamadım zaten neden böyle oldu.. Ben söyle bi anektod kurguladım..

Aracı aldıgım günden beri vardı bu yalpalama olayı aracın af edersiniz qotu bası ayrı oynuyordu bu tasıyıcı bitmiş okeye dönüyordu. 17 jantları takınca sürec hızlandı ve patladı. Yani aracgta 14 jantlar takılıykende bu olay ha 1 gun ha 1 hafta ha 1 sene sonra basıma gene gelecekti. Belkide otobanda yüksek hızdayken gelecekti. Her işte var bi hayır bununla kurtulduk..Bugun yapılcak işte abi orda sezer abi var babamın arkadası o yuzden oraya cektirdik insallah sıkıntısız halolur. Bu arada aracımı begendigine sevindim abi.
Yukarı Dön
ARDADOGAN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ARDADOGAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 02:50
gerçekden can sıkıcı bir olay ama verilmiş sadakan varmışki sürat yokmuş çok geçmiş olsun.
ama iyi bir ustaya gitişsin benim bütün işlerimide oraya yaptırırım ercan usta eski ahbabımız sayılır hatta orda fırat var kalfa şırak arası benim yeğenim.
neyse tekrar tekrar geçmiş olsun. Her şeyde vardır bir hayır canını  sıkma.
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 02:27
Çok geçmiş olsun gerçekten daha kötüsüde yaşanabilirdi.Jant lastik biraz fazla gelmiş büyük ihtimal bir deforme söz konusuydu ölçü büyüyünce patlak verdi.Umarım en kısa zamanda sorun düzelir daha fazla zarar görmez aslan.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
Suleyman Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Suleyman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 01:30
Kardeşim çok geçmiş olsun inş düzelir hemen araba gerçekten çok tatli duruo inş tekrar yasanmaz..
Suleyman
Yukarı Dön
crazysado Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı crazysado Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2016 Saat 01:08
Kardeş çok büyük geçmiş olsun nazar dan başka bişey değil bence kan akıt kazaya belaya karşı araba çok göze geliyo tekrar geçmiş olsun Allah başka dert vermesin
Yukarı Dön
FuRiouS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FuRiouS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2016 Saat 20:42
Herkeze iyi aksamlar. 206 Cabrio restorasyon konumada yazdım burayada yazma geregi duydum.. Arkadaslar bu konu cok ciddi bi sekilde Basıma bugun geldi..

Aracıma Sıfır Ön Takım, Amortisörler vs. yapılmasına rağmen aracımda bi düzensizlik vardı. Önden Araba sürekli yalpalıyordu, Rot tutmuyordu, sürekli virajlarda özellikle hafif belli bi yöne kırsam araba ani tepki verip zor toparlıyordum. Carsamba günü Aracım Torsiyon bakımına girdiginde onada baktırırım diyordum fakat bugun gerçekten Ölümden Döndüm.. 

Kağıthane'de Nef 03 Rezidans'larında Güvenlik Amirliyi İşi yapıyorum.. Bugun Öglen 2 gibi Aracıma Xenon kit taktırıp İşe dogru Yola Cıktım Düzensizlik devam ediyordu. Tam Nef 03'ün girişinde Birden bi çatırtı cuturtu kıyamet koptu araba sag Önden yere oturdu Aklım çıktı yemin ederim.. İndim Baktım ve gözlerime inanamadım. 

Rotiller, Aks vs. yerinden çıkmıs tekerler fırlamıs resmen. Allahıma bin sükür ki Yüksek hızda yolda bu olay basıma gelmedi.. Aracı cekiciyle Tamirhaneye cektirdim. Maalesef çekiciyle cekilirkende Tampon ve sag camurluk hafif zarar gördü bayagı bi lanet ettim.. Çok Büyük nazar degdigini düsünüyorum.. Tamirhane'den aradıklarında Tasıyıcının kırıldıgını bu yuzden bu hale geldigini söylediler Allah kısmet ederse Yarın Aksama kadar aracı Hazırlayıp teslim edicekler Bayram Önü Arabasız Kalmak istemiyorum cünkü Annem babam İ30'la Memlekete gidecekler.. Ben simdi bu arabaya güvenip nasıl binecem bilmiyorum.. Psikolojik olarak Çöktüm diyebilirim ruh gibiyim çok moralim bozuk..

Bu Tür sikayeti olan arkadaslar sektirmeden aracını saglam bi tamirciye göstersinler.. Allah beni korudu Verilmiş sadakam varmışki tam girişte Hızım 3 5 km iken Oldu.. Allahım herkezi korusun Cümlemize kazasız belasız nazarsız günler nasip etsin..

Buyrun Resimler.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 307 sinyal kolu arızası son mesaja git 25 0 makas25
konu icon 206 cc tavan piston sorunu son mesaja git 2516 13 bariscam
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 8081 59 Onlinewolf
konu icon peugeot 308 t9 hayalet ekran son mesaja git 1123 0 emirock
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 1509 0 Ayhan1126
konu icon Tanısma son mesaja git 6 1 GökhaN
konu icon Peugeot 208(2015) motor yapılcak diyorlar son mesaja git 2728 1 GökhaN
konu icon 208 Led Stop son mesaja git 2723 1 GökhaN
konu icon 2008 motor arıza ışığı uyarısı son mesaja git 2253 0 Pişman
konu icon 206 . 1.6. Benzinli araç rolenti motoru son mesaja git 2475 0 koray
konu icon bagaj ölcüsü hk son mesaja git 2384 0 cagiris
konu icon 2013 RCZ RÜZGAR KANADI AÇIK KALDI son mesaja git 3445 0 HASAN BASRİ
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 4457 1 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 19423 7 konfor
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 4837 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 4281 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 1974 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1312 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 10346 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 12 1 GökhaN
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Saramago 29
Onlinewolf 28
GökhaN 3
durgun293 3
engintunbel 2
Sojourn 1
Ayhan1126 1
emirock 1
bariscam 1
makas25 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English