![]() |
|
Peugeot citroen icin cruise control kolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aliatahanbirgi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliatahanbirgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2016 Saat 01:10 |
2002 cc im var 3 kablolu Ali bey. Olma ihtimali mevcut mu ? Bir de far kolu ve sinyal kolum koseli yuvarlak tip degil.
|
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2 kablo var takili 2 kabloda bos yer var 4 kablomu cikmasi lazim ozelden cep nonuzu atin resmini yolluyum resim atmayi bilmiyorum anca whatsapptan atarim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
2 kablo varsa ugrasmayın bosuna hocam. |
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Hoacm ben almak istiyorum aracimin uygun olup olmadigini alicilik soledi baktim dotosuda var simdi nasil ogrenecwm soket 4 girisli 2 tane kablo giriyor sari ve turuncu fotosunuda cektim ayrica siteye atmayi bilmiyorum cep tlf olmuyor galiba
|
|
![]() |
|
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğrudur hocam bir tane sağlam ustam var burada ne olursa ona giderim sağolsun ilgilenir usta bulmak biraz zor.bu arada hız sabitleyici lerden sayılı kaldı almak isterseniz gonderebilirim
|
|
![]() |
|
Premium ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
İlginiz için teşekkür ederim, açıklayıcı bir yazı olmuş. Giresun'da ikamet etmekteyim taktırmayı düşünüyorum ancak buralarda yapacak usta olacağını zannetmiyorum. Çok yavaş çalışıyorlar ve gönülleri olursa iş yapıyorlar. Sabah 8'de triger için girdim çıktığımda saat 15 idi. Arada başka araçlarla falan uğraşmadılar yanlış anlaşılmasın yani sadece benim araçla ilgilenmelerine rağmen yaklaşık olarak 7 saatte değişti triger seti. Nasıl çalıştıklarını siz yorumlayın artık.
|
|
![]() |
|
Hocam simdi baktim fren pedalinin ustunde soket var 4 girisli yanliz 2 sinde kablo var 2 si bos turuncu ve beyaz
|
|
![]() |
|
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-citroen-cruise-control-kolu-hiz-sabitleyici-269738720/detay
Bu adresten 3 taksit ile alabilirsiniz Düzenleyen tarantula_tr - 15 Ağustos 2016 Saat 22:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
Ali hocam sağolsun yanıtlamış aracınıza uyumlu,almak isterseniz belirttiğim adresten satın alabilirsiniz aynı gün kargo ile gönderimini yapabilirim . |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
merhaba arkadaşlar,
kol aldım fakat, istanbulda taktırabileceğim ve aktif ettirebileceğim kim var? |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Var mi baska akliniza takilan ? Düzenleyen Alicilik - 15 Ağustos 2016 Saat 02:54 |
|
![]() |
|
Premium ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2016 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Merhaba, ben de 2006 307 1.6 HDI (makyajlı kasa) var taktırmak istiyorum ama birkaç sorum olacak yardımcı olabilir misiniz acaba?
1) Aracımın sistem alt yapısı takılmasına uyumlu mu? 2) Rampa iniş ve çıkışlarda sabitlediğimiz hızı koruyabiliyor mu? Yani inerken devir düşürme (fren), çıkarken devir yükseltme (gaz verme) yapıyor mu? Vereceğiniz cevaba göre taktırmaya karar vereceğim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Fren musuru motor dersinde anlatilmis olmasi lazim. Fren pedali olan cogu aracta vardir.
Direksiyon altinda dizinizin hizasinda kapak var. Kapagi kendinize dogru cekin biraz zor olsa da gelecektir. Kapak ciktiginda fren pedalinin ustune dogru bakin musurun soket kismi size bakiyor olacak 4 kablo olmasi gerekiyor. |
|
![]() |
|
Nasil bakacam peki tarif edermisiniz neye benziyor
|
|
![]() |
|
Fren musurune bakmaniz lazim. Fren musurune 4 kablo geliyorsa olma ihtimali yuksek. |
|
![]() |
|
Arac 2005 307 xt manuel vites
|
|
![]() |
|
Arac kac model ? Motor sanzuman nedir? Adanada ustam var yonlendirebilirim ama oncesinde aracin bilgilerine ihtiyacim var. Opellerde far kolu degisir. Pejo da durum farkli. Direk far kalonun altinda yeri var oraya takiliyor. |
|
![]() |
|
Tsk ederim hocam aracima baktim abimde opel astra var kolun birini cikartip yerine bole bisey taktilar acaba pejolardadami bole cunku ayri bir yer bulamadim taksit imkani varmi ayrica
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-citroen-cruise-control-kolu-hiz-sabitleyici-269738720/detay Yukarıda ki adresten alabilirsiniz, fiyat 105 tl servislere ve özel servislere danışabilirsiniz onlar yardımcı olacaklardır. |
|
![]() |
|
Fiyat ne kadar hocam bide adanada montajini nerden yaptirabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |