|
anten hakkında bilgi istiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2016 Saat 00:26 |
ilginç bir çözüm direnç değildir o direnç olsa duramaz radyon :D.:D
|
|
Ele-Elo
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim orjinal antenin ucunda hicbir islem yapilmamis bende piyasada satilan donusturucu kullandim ama iste yolda giderken hisirti cikiyor dediginiz gibi teybin kalitesiyle alakali olabilir ma bazi yerlerde anten kablosuna direnc takip akim veriolarmis ve cekmeme sorunu kalmiyormus biraz daha arastirayim
|
|
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
1.5 yıl oldu taktıralı yerini bile çıkaramam herhalde forum buluşmasında hallederiz artık
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O bağlantı şekli teybin bir özelliği gibi bir şey yani değişik bir bağlantı dışardan anahtar ile kapıyı açınca o tetiklemeyle teyp açılıyor bu tarz şeylerde var ancak kontağa bağlı olsa teyp açılmaz.Anahtarı takıp kontak döndürmeden teyp açılmaz.Onu kontağa alabilirsiniz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kontağa bağlamamış, kontağa bağlasa kontak kapanınca teyp de kapanır. Yanlış bir bağlantı da yok benim de ilk taktırdığımda senin ki gibiydi 1 dakika sonra kapanıyordu teyp kontağı çıkardığım zaman, kapıları açınca da teyp de açılıyordu. Ben böyle olmasını istemediğim için teybi takan abiye ben böyle istemiyorum kontağa bağlı olmasını istediğimi söyledim ve ona göre ayarladı. Eğer hoşnut değilsen teybi taktırdığın kişiye tekrar bir uğra ben anahtarı çıkardığım zaman teybin kapanmasını istiyorum dersen ona göre bağlantısını yapar.
|
|
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
Benim aracımda kenwood marka teyp var aracın orijinal uçlarına kesip biçme olmadan monte edildi.Ancak takan kişi kontağa bağladığını söyledi ama arabadan inip kapıları kilitledikten 2 3 dk sonra kendi kapanıyor kapılar açılınca tekrar çalmaya başlıyor.Acaba bu durum normaldir yoksa yanlış mı bağlandı?
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracımda farklı marka bir teyp vardı orjinal antenle kullandım bazen çekmeme sorunu yaşıyordum.Sonra daha üst kalite bir teyp aldım ve montajını bu sefer kendim yaptım gördüğüm şey aracın orjinal anteninden gelen uç kesilip yerine yeni teybe uygun uç kullanılarak ek yapılmış.Çünkü orjinal uç piyasadaki teyplerin anten çıkışına uymuyor,bunu kendim açarak daha temiz bir ek yaptım ve sonrasında çekmeme sorunu yaşamamıştım.Özet olarak ya ekten dolayı sıkıntı oluyordu bende yada teybin kalitesiden kaynaklanan bir sorundu,yoksa orjinal antenle farklı bir teyp kullanmanın bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 106da taktırmıştım orjinal antenle bir problem olmamıştı birdaha orjinal anten dışında birşey kullanmadım
|
|
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni takdığınız teybin buna önlem almış olması lazım eğer üretim olarak yeniyse. Böyle bir sorununuz varsa araya yükseltici falan koyuluyor olabilir teyipcilere bir sorun
|
|
Ele-Elo
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
Merhaba arkadaslar aracım 2001 model otomatik 206 xr bir kaç sorum var orjinal kaset çalar teybini değiştirdim ancak radyolar güzel çekmiyor arac dururken normal çekiyor ama giderken hışır hışır oluyor internette arastırmalarıma göre bazı aracların antenleri orjinal teyplerinden elektronik beslemeye sahipmiş sonradan takılan teyplerde çekmeme sorunu oluyormuş şimdi benim aracımın anten devresi elektronikmi yoksa standart bir antenmi yardım edermisiniz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |