|
406 motor kısmından gelen tıs tıs hava sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sozuak
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2019 Saat 15:16 |
Konu eski ama giriş manifoldundan gelen ve fren servosuna giden Westinghouse hortumu denen bir hortum ve fren diyaframının yırtılması sonucu duyabileceğiniz bir sestir. Bu ses yanında düşük frenleme performansınız da varsa hortumu kontrol edin/ettirin. Bende motorun sıcak bir bölümüne değip erimiş kaçak yapıyordu. Hortumu söküp bakayım sert plastik , yoksa bir çatlak mı var ki dedim bir de ne göreyim 4 cm kadar eriyip delinmiş. Aracı zor durduruyordum.
Ayrıca motor hava alacağından düzensiz rölanti problemi de ortaya çıkması söz konusu
|
|
burakipek34
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakipek34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı sorunum var çözüm buldunuz mu
|
|
ozkank
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Konum: istanbul bayram Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sa herkese hayırlı günler aracım önceden ilk çalışıtrmada tıs tıs hava sesi veriyordu fakat bu sesi kaputu açmadan anlaşılmıyordu dün araçla kasisten biraz sert geçtikten sonra bu ses aracın içinden duyulucak derecede arttı rölantide veya arac giderken ses hep var hala filtresi bağlantılarını kontrol ettim fakat bir sorun yok sizce neden olabilir aracım benzin lpgli (akşam videosunu ekleyecegim)
örnek video https://www.youtube.com/watch?v=Q-hf...ature=youtu.be ses bu şekilde |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |