|
Hararet |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Selçuk23
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2016 Konum: Elaziğ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2016 Saat 23:15 |
Tesekkur ederim insallah oyle olur ilk defa peugeot aldim biraz endise yaptim.Yag ve suyu aldigim kisi degistim dedi ama bizim buralar son 1 haftadir cok soguk gecti antifirizini olcturmedim ondanda olabilir bir bakalim.hayirli aksamlar.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun sadece hararet müşürü tek satılır yani termostat falan ayrı şeyler. Hatta usta belki temizleyerek bile müsür degismeden kurtarabilir |
|
Selçuk23
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2016 Konum: Elaziğ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tesekkur ederim talip bey ilgilendiginiz icin
Motor sicakligi uyarisi yapti. |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yağını suyunu kontrol edin sıkıntı yoksa muhtemelen sorununuz ısı hararet müşürü gibi görünüyor.yoksa çalışır çalışmaz hararet hemen yükselmez. Bide araç arıza verdiğinde ekranda hangi uyarı cıktı onu hatırlıyor musunuz
|
|
Selçuk23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi aksamlar 2 hafta once 2011 model 308 vti otomatik araba aldim araba 34 binde ama bu sabah calistirdigimda motor arizasi verdi ve hararet sonuna kadar geldi bende oylece biraktim yarin ustaya gosterecem acaba sorun ne olabilir canimi sıktı biraz.yorumlarda hararet muşüri olabilir demisler birde bu muşir parca parca alabilirmiyiz yoksa termostat ve diger parcalarin degismeside lazimmi ne kadar masraf cikar selamlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |