![]() |
|
kumanda senkronizasyon hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2016 Saat 15:03 |
Tam emin olmamakla beraber kontaga takip çalıştırmadan 3. Kademe de tuşa 10 saniye kadar basılı tutuluyordu. Sonra bütün kapıları kapatıp kumanda dan kilitleniyordu
|
|
![]() |
|
debug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1dk sürmüyo yapması ama nasıl yapılıyo bilmiyorum açıkcası benim de teybi sökünce gelmişti başıma kumanda çalışmıyodu beyin yandı sanmıştım hatta. Götürdüm sanayii'ye eleman bindi 20saniye bişeyler yaptı düzeldi hemen
|
|
2005 206 xt
1.4 16V 90HP 85bin KM |
|
![]() |
|
inan10 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2016 Konum: İskenderun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 hdi aracımda aracın kumanda pilini çıkardım kumanda dan merkezi kilit i yönetemiyorum bana lütfen yardım edin napmam lazım
Bide ısı kalkanı yanar mı onunla ilgili bilgi istiyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |