![]() |
|
Eibach yay aldım ama tereddütteyim, anlayan arkada |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erenahmet95 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2015 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenahmet95
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2015 Saat 20:07 |
Ne + si var bu yaylarin?
|
|
![]() |
|
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mehmet Gül'den mi Aldın Hocam Yayları
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
daralarak gider zaten de şimdi bu resimle net birşey söylemek yanlış olur ama 206 yayına benziyor dar çünkü yayların üstüne hortum geçirtmeyi unutma ses yapmasın
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Öncelikle iyi günler dilerim.
Geçenlerde 2. El eibach yay aldım, 206 dan çıkma olduğu söylendi, yaylar geldiğinde farkettim yayların uç kısımları daralarak bitiyor. Acaba bu yaylar gerçekten 206 ya uyar mı? Yayları aldım ama muayeneden sonra takmayı düşünüyorum yani denk gelmişlen alayım sonra takarım diye düşündüm. ![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |