![]() |
|
İstanbul Anadolu Şanzıman Ustası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2016 Saat 22:13 |
2 aydır selenoid ve yağ değişimi için usta arıyorum,bizim buralarda da öyle ustalar olsaydı ne iyi olurdu :(
|
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıkıntını halletmene sevindim erdinçin işçiliği ve problemi çözmeden yapmama huyu iyidir
|
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla arabanın çekişi ve vites geçişleri muazzam derecede değişti çok memnunum inş daimi olur
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Makul Fiyat İnşallah sorun Çözülmüş olur
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
malzeme+işçilik 530tl. selenoidler ve şanzıman yağ değişimi.
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Ne kadara hallettiniz?
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Teşekkürler,işlemleri Pendik kafkas oto erdinç usta da işleri hallettim, gayet memnunum.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direk şanzımancı bilmiyorum ama kartal da ebay oto var onlarda değiştirir. 0532 386 72 54 erkan usta. pendiktede kafkas oto erdinç var 0532 063 04 23 benim yönlendirdiğimi söylersen yardımcı olurlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Merhabalar, 307 1.6 otomatik aracımda selenoidleri ve şanzıman yağını değiştirmek istiyorum malum gear fault hatasından ötürü. Belki yazılmıştır biryerlerde ama bulamadığım için buraya yazıyorum. İstanbul Anadolu yakasında bilindik,başımı ağrıtmayacak, işinin ehli, bu işi yapacak bir ustaya ihtiyacım var. Tanıyan bilen varsa ve beni yönlendirirse çok sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |