![]() |
|
com2000 çözümünü buldum, cebimde hatta kredi kartı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2015 Saat 21:19 |
evet , benim kişi birazda aceleye geldi , araştırmadım piyasayı , birde Peugeot malzemelerine dolar yükselmesi sebebi ile % 10 civarında zam geldi dediler , mecburen yaptırdık .. :(
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de wardı ama bende sadece airbag lambasını yakıyordu hocam sen biraz pahalıya almışın sanırsam com2000'i bende değiştim 2 3 ay önce 430 tl işçilik dahil malzeme 400'dü 30 tlde işçilik aldı
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de vardı geçen sene 230 TL ye yaptırmıştım ama artık usta nasıl yaptı tam bilmiyorum. Kart gibi bi parçayı değiştirmişti sanırım
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
benimde 307 için bir girişimim olacaktı... ne yapayım vazmı geçeyim :(
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
206 ' larda kronik olan ,neredeyse bütün 206 ların tadıcağı bir arıza sanırım com2000 arızası .
Sinyal verirsiniz farlar söner ,sis yakarsınız kendisi söner ,otomatik farları açarsınız ama o kapatmıştır . Parkları açarsanız korna çalışmaz vb . 4 yıl idare ettikten sonra forumdan okuduklarım sayesinde sinyal kolunuın baş kısmını söktüm ,tamda söylendiği gibi içeriden yaylı bir mekanizme ve bakır bir ince levha çıktı , bahsedildiği gib yaylar sağa sola fırladı ,bakır levha 'da elimde kaldı .Eğer bu parçayı söküp ben yerine geri takarım diyen varsa , bıraksın gitsin Atom fiziği mühendisi olsun yada uzaya çıkıp Nasa'nın tamir işlerini yapsın . Parça elimde kaldı :) ve 470 tl 6 taksit , yepyeni bir com2000 aldım .50 tl taktırma parası verdim 10 dk sürmedi direksiyonun sökülmesi takılması . Şimdide farları açıp kapatırken yine arızalanır diye korkar oldum çok narin pamuk gibi bir parça .En güzelide artık sis lambalarım hiç sönmeden yanıyor , istediğim zaman kornaya basabiliyorum , çünkü önceden kornanın çalıması için aynı anda sinyal kolunada dokunmanız gerekirdi :) .. Parklar açık gezmek , sinyal verince dönene kadar sönmediğini bilmek çok güzel ya ..
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |