![]() |
|
peugeot klima üflemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Blacktyler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Blacktyler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2016 Saat 11:30 |
Dostum biraz geç oldu cevap verme ama kimse vermemiş ben vereyim, belki sorunun çözülmüştür ama sıkıntı yaşayan başka arkadaşlar faydalanabilir en azından,
Kaput altında akünün sağ tarafında bir sigorta paneli var numarasını şimdi hatırlamıyorum, ama panele üstten bakınca sol alt kısımda kalıyor, oradaki sigorta fan üfleme motorlarını çalıştırıyor onu değiştirdimi sorun kalmaz eğer üfleme motorlarında bi sıkıntı yoksa.
|
|
![]() |
|
manyaxzaza ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaxzaza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
s.a. arkadaşlar. peugeot partner tepe 2009 var bende. geçen gün klima bir anda üflemeyi kesti. ne sıçak nede soguk hava gelmiyor. tamirciye götürdüm torpidononun altındaki motorun soketini söktü. elektrik gelmiyor dedi. şöför tarafında sigortalara baktı elektrik sigortası çıkış veriyor. uzun iş dedi sonra yapacagını söyledi. vakti yokmuş bende aradım tekrar işim var diye oyalıyor. sorum torpido altındaki motora neden elektik gelmez. arada gizli sigorta felanmı var. şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |