![]() |
|
rölanti dalgalanmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihboz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2015 Konum: EYÜP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2015 Saat 12:40 |
dun ustadaydim 4buji bobin ve oksijen sensoru degistik sorun duzeldi
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arabam da rolantim motoru değşti ve düzeldi. seninki de oyle olabilir.
|
|
![]() |
|
fatihboz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2015 Konum: EYÜP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
az once yine yola ciktim araba resmen bi yerini yirtiyo gitmicem diye sonra motor isigi yanip sonmeye basladi. bi yere park ettim sabah ustaya gidicem motor isinana kadr gideri
|
|
![]() |
|
valla bugun iyice azitti araba transformes olacak sandim bi an :) egzostn pat pat ses geldi. duz yolda stop edecek araba resmen . bi 400 500 girdi gibi :)
|
|
![]() |
|
AliUmut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Arkadaşlar aynı durum bende de vardı.
Diğer arkadaşlarının çözümlerine katılmakla beraber birde gaz teline baktır derim. |
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Genelde boğaz kelebeğinden kaynaklı bir sorun, bu parça üzerinde rölanti motoru ve birkaç elektronik sensör daha var, hangisinin bu sorunu yaptığını anlamak zor oluyor.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de var genelde lpg deyken yapıyo benzindeykende hafif hafif hissettiryor. Gaz kelebeğini temizlettim ama bi işe yaramadı. Seninki muhtemelen rölanti motoru ile alakalıdır diye düşünüyorum acizane fikrim. Bişe olmaz heralde ya
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
bu durum araca zarar verirmi acaba suan ustaya gidecek durumum yok
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Rölanti motoru ve gaz kelebeği kontrol edilmeli.
Aracınızı arıza tespit cihazına bağlatın değerleri gözlemleyin.
|
|
![]() |
|
arkadaslar gun gecmiyorki bi sorun cikmasin, biri bitmeden oteki geliyor, arabada lpg var , dun biraz benzinde gezeyim yakit karissin biraz kullanim olsun drdim kirmizi isikta rolanti birden 1seviyesinden 3e cikti arabayj zor tuttum yerinde ve bu durum 2 kere tekrarladi, bugun yine benzinde ayni sorun basgosterdi . lpgdede daha once hic boyle bisi olmamisti acaba pis benzin kalmis olabilirmi aracimda bu soruunlar ondan kaynaklimidir :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |