![]() |
|
Motordan Yağ sızıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2015 Saat 14:09 |
Can sıkacak birşey yok hocam motorun belli oranda terleme yapması normal. öyle yere falan damlama yapmıyor demişssin. O zaman korkulacak bir durum yok. Terleyen yağ zamanla birikip aşağı akıyor
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaçak yok çok fazla değil arabanın durduğu yere bakıyorum görünür birşey yok lifte kalkınca gördüm sızıntıyı eksiltmede yok yağında arabanın ama canımı sıktı
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Hocam değişen parça maliyetli değil ama işçiliği çok. eğer fazla kacak yoksa pekte önemli değil. ana verdiği fiyat biraz yüksek geldi bana
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Arkadaşlar geçen arabada bir ses war diye ustaya gittim aracı liftte kaldırınca bir sorun olmadığını söyledi o ara gözüme bir yağ damlatma olayı ilişti de ustaya sordum yağ miktarına baktı eksilme yok dedi 2-3 ay önce değişmiştim yağı hala eksilme yoktu ama ufaktan damlatma yapıyordu sorunca silindir kapak contasımı ne oradan gelebilir, motor kapağını sökmem lazım dedi masrafı eğer kapak sökmezsem 150 tl motor kapağını sökersem 500 tl falan olur dedi çokmu bu para azmı anlamadım aklmda o yağda kaldı ne yapsam?
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |