![]() |
|
206 torsiyon tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
codeprof ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2015 Saat 15:36 |
Ben geçenlerde Kardeşler Pejo'dan Engin ustaya yaptırmıştım. 500-600 Liraya mal oldu. İşçilik fena değil,Kişilik Güzel. Başka işler de yaptırdığım için. Tam rakamı kestiremedim :)
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara Şaşmazda Tornacı Osman ( üstünel torna ) derdinin dermanı orada kardeşim, ben torsiyonu orada yaptırdım maşallah tık yok başımdan daha önce geçen maceraları aşağıdaki konuda yazdım bakabilirsin...
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39660&KW=torsiyon&title=peugeot-206-torsiyon-maceram |
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar merhaba ankarada yakın zamanda torsiyon tamiri yaptırıp memnun kalan, bide ücreti hakkında yardımcı olabilir misiniz
yardımlarınızı bekliyorum saygılar. |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |