![]() |
|
Peugeot 207 hakkında bazı sorularım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2015 Saat 23:45 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ama sıfır araba da sıfırdır yani. ben böyle bi durumda ikilemde kalmazdım, corsa akırdım ya da onunla aynı fiyata sıfır başka bakardım. ya da aynı fiyata daha başka 2. el araç bakardım. ben 207 yi sadece para yetişmiyorsa düşünürdüm.
|
||||||
![]() |
||||||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
|||||
Verdiğn bilgi iyi oldu sağol. 1.2 ye niyetlenmistim |
||||||
![]() |
||||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||||
1.2 vti ben 1.5 sene kullandım 208 yokuşta ve araç kalabalıkken aracın bayılması gaza yüklendiğin halde gitmemesi bir daha küçük motorlu araba almamaya yemin ettirdi.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Hadi ya.. |
||||||
![]() |
||||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||||
yazın klima açıkken yokuşta çekmez seri gitmez performans beklenmez gidiyorsa şükretmelisin
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
208' in güzel özelliği direksiyonu ama en kötü özelliğide hızlı giderken çok fazla sertleşmiyor güven vermiyor 207 gibi. 208'i ben sıfır alıp 1.5 sene kullandı ama şuan kullandığım 1.6 hdi 207 den daha memnunum.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
O kadar kötü mü yani? Düzenleyen ayna - 15 Haziran 2015 Saat 14:44 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
1.4 motor altı ölüm tavsiye etmem.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
208 bende sevemedim tip olarak. Arkadaşlar siz olsanız 2.el 207 mi alırsınız yoksa sıfır corsa 1.2 lpg li mi? Corsalara baktım çok güzel. Daha önceden 1.4 lpg li 206+ vardı 75hp 120nm tork çok seriydi bana göre. Corsa 1.2 70hp 115nm tork. Acaba corsa ilede önceki arabam gibi rahat seri kullanabilir miyim bilginiz var mı?
|
||||||
![]() |
||||||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|||||
olabilir, 1.4 hdi hiç dikkat etmedim, 1.4 16v de motor kapağı var ama keçesi yok. ama yine de modern arabalara kıyaslandığında çok geri kalmıyor özellikle 208 i hiç bir açıdan sevemedim bu yalıtım konusu da dahil. sizin 208niz vardı sanırım ne düşünüyorsünüz bilmem ama 207 sanki 208den biraz daha mı iyi?(her yönden)
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
ben daha önce 1.4 hdi trendy kullandım motor üst kapağı fln yoktu ses çok geldi daha sonra 1.6 hdi premium kullanıyorum ses daha azdı. üst seviye olanlarda motor üst kapağı var ve kaput keçesi var diye biliyorum.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
muhalefet etmek için değil ama üst donanımda ses yalıtımı nasıl daha iyi olduğunu merak ettim? çünkü trendy olmasına rağmen üst sınıf diğer markalardan dahi daha sessiz olduğunu söyleyebilirim aracımın.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
1) Motor aynı ses yalıtımı üst paket alırsan daha iyi
2) Sıkıntı duyadım. 3) Biri yeni nesil motor fark var tabiki 4) 207 daha iyi 206+ çok savruluyor 5) Tabiki dizel Düzenleyen GökhaN - 15 Haziran 2015 Saat 12:57 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
207nin yalıtımı 206dan oldukça iyidir. 206 + dan daha iyi midir bilmem ama 207, 206+ dan malzeme olarak çok farklıdır , ön göğüs aynı gibi görünse de çok farklıdır 206+ da tüm plastikler serttir fakat 207de yumuşak malzeme vardır. çıtır çıtır ses 207lerde yoktur. motora gelecek olursak 75lik benzinli hariç hepsi arabayı rahat taşır. simit tüp de olur. yol tutuş da 206+ sevdiyseniz eğer 207 yi daha çok seversiniz çünkü iz aralığı daha fazladır. ben de arabanın arkası hiç gelmedi. benim tercihim dizel ya da benzinli den çok hangisi içime siniyorsa tarzında olurdu çünkü zaten keyiflice bir araba, motor o kadar önemli olmuyor temizi bulununca.
|
||||||
![]() |
||||||
onuralyaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onuralyaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
3 - ) 1.4 modelinin 75'lik olanı değil de 90'lık olanını tercih edersen Vti ile pek bir fark olacağını sanmam. Vti 95 bg. Şöyle de bir durum varmış VTİ motor özel üretimmiş sanırım sınırlı sayıdaymış. İnternette VTİ bölümüne koyulmuş arabaların yarısından çoğu normal 1.4 90hp olanlar zaten
|
||||||
2006 MODEL 207 1.4 TRENDY 16V (90HP) 65.000 KM
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
1) Peugeot 207 nin ses yalıtımı nasıl hem yol hem motor? 206+ tan çok farkı var mi? 2)simit lpg de sıkıntılar oluyor mu? 3)1.4 ile 1.4 vti çok fark var mı? Arada 20bg oynuyor çok önemli mıdır? 4)206+ kullandım yol tutuş harikaydı buda aynı mıdır? 5)sizin tercihiniz ne olur du dizel mi benzin mi? Düzenleyen ayna - 06 Haziran 2015 Saat 14:04 |
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |