![]() |
|
Peugeot cakmaklık ampülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2015 Saat 18:57 |
Bize fırsat verseler Çin'i geçeriz evelallah.
![]() |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim arabanın merkezi kilit motoru Doğan motoru usta ben uydururum 40 tl dedi, Pes dedim bizden korkulur
![]() Düzenleyen Mesut48 - 23 Mayıs 2015 Saat 16:48 |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Ben önce ampül eklemeye çalıştım fakat haşat ettim çakmaklığı.
Gittim sanayiden yan sanayi aldım bir tane. tofaş servisinden . Orjinalle aynı hemen hemen. Turuncu renk.10 tl miydi ne. Taktım. mis gibi de yanıyor ışığı. Adamın dediğine göre bazı tofaş otomobillerdekiyle aynı modelmiş bu çakmaklık. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
genelde olmaz araba ne
|
|
![]() |
|
skksomerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skksomerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merabalar Cakmaklıgimda ışık yanmiyordu açtım baktım ampuller göremedim ampul yuvasıda orjinalinde ışık mi yok?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |