![]() |
|
Dijital Klima SESLİ Çalışıyor "307" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2015 Saat 19:08 |
|
Hallettik abicim sagol kontak termigi yanmis oyuzden mis termiu degistik bi sorun kalmadi sukur |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hiç mi çalışmıyor... 5 dk çalışıp kapanıyorsa ben çözüm buldum... :)
|
||
![]() |
||
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
klima fani kirila biliyor zamanla oda dönme ile birlikte ses yapiyor serviste fani komple satiyorlar gereksiz satin almak eger fandaysa cikartir fani kirilan yeri japonla yapistir hic bir sikintin kalmicaktir
|
||
![]() |
||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
|
Hep gulersiniz insallah |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
yani direksiyon altındaki kalorifer motorundan ses yapar bazen bende de yapıyo soğukta ama sonra geçiyo 5 saniye sonra . yazında cok calıstıgında ısınmadan dolayı soket arıza yapıyo calısmıyo yenı kablo lehım kendıne gelıyo :D
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
eger calıstıgı halde uflmıyosa dıreksıyon altındakı soketten kaynaklıdır uyduruk bı soket oldugundan bozulabılıyo . hocam sizin sesde buyuk ıhtımal ondan gelıyo
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
sabah sabah güldürdün beni ![]() hayata hep pozitif yönden bakman dileğiyle.. ![]() |
||
![]() |
||
|
En azindan calisiyo;) bizimki dijital ekran acik calisiyo isiklari yaniyo fanuflemiyo donduk sguktan
|
||
![]() |
||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
Arabayı yeni aldım. Aldığımdan beri aynı. Daha önce aynı modelin analog klimalısını kullanmıştım, böyle sesli değildi. |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
süreklimi aynı ilk baştamı öyle çalışıyor
|
||
![]() |
||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
2006 model 307 SW'mdeki dijital klima sesli çalışıyor. Aslında klima da değil, normal bildiğin kalorifer üflerken de 2. seviyede üflerken sesli çalışmaya başlıyor. Ses fandan geliyor gibi. Çözümü var mıdır?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |