|
106 GTI sunroof bulmam lazım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ahmet_ach
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2015 Saat 19:24 |
davet yolladım sana admın kabul etcek istersen face adresınıde ver daha kolay olur
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
paramedic
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: -- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
|
kardeşim mailimi attım sana
|
|
paramedic
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: -- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
|
kardeşim mailimi attım sana
|
|
206FR
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.leboncoin.fr/equipement_auto/766559278.htm?ca=18_s
burada sadece sistemi satiyor amma ilgini çekerse bulamazsan son çare buradan alip yollarim tavan dosemesini normalini alirsin orada keserler çunku tavan dosemesini katlayipta kargoya verme sansimiz olmaz ozelligini yitirir diye dusunuyorum.
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
206FR
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bakivereyim buradan haber ederim tekrar aslanin memleketindeyimde :D
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
Ahmet_ach
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
|
grup gizlenmiş e- posta ile davet yapıcam bana maili pm atın veya face adresini
|
|
|
|
paramedic
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
|
içerik bulunamıyor diyor kardeşim ya
|
|
Ahmet_ach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
|
Bu gruba üye ol 106 'nın 7 sülalesi burda :) istediğin parçayı rahatlıkla bulabilirsin https://www.facebook.com/groups/201172203328043/
|
|
|
|
paramedic
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
|
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım aracım 2000 peugeot 106 GTI . aracımı yeni aldım ancak aracın bir sürü eksiği var bunlardan en önemlisi aracın sunroofu ve tavan döşemesi çalınmış yok ben bu sekilde aldım aracı ancak internetten 50 yeri arayıp sormama rağmen hiç bir yerde ne çıkma ne de sıfır sunroof bulamadım ankaradayım bu sunroofu nereden bulabilirim arakdaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |